2777
2789
عنوان

تاپیک کنکور من

115 بازدید | 10 پست

کسی دیگه تو تاپیک من دعوا میکنه میاین تاپیک من میترکونید ماشالله نظارتتون چقدر خوبه والا . میتونید کسی ک دعوا کرده تعلیق کنید تا اخطار بدین چکار به تاپیک من دارید که میترکونید اگه تاپیک میخاستم بترکه ک نمیزدم اطلاع رسانی کنم عجبا

@نی_نی_یار_3  چرا ترکونید تاپیکمو

@مونا_تهرانی نظارت سایت اینجوره ک کسی دعوا کنه تاپیک منو میترکونن راه حل دیگه ندارید شما اخطار میتونن بدن میتونن طرف رو تعلیق کنن چرا نی نی یارا اینجوری میکنن

کلا همینطوریه ،چون اعضای سایتشون میاد پایین

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعداد گزارش تاپیک بیشتر از 10 تا باشه خودش میترکه

نه خودم دیدم نی نی یار ۳ رو تگ کردن تا رفتم برگشتم ترکید فقط ی نفر داشت دعوا میکرد بقیه اروم بودن واس چی تاپیک کنکور گزارش بزنن اخه

اصلا ندیدم چی برام نوشته بودن اون تاپیک تا رفتم اومد ترکیده بود اه

مال من دیدی ک گفتم جای الوورا و...

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
نه خودم دیدم نی نی یار ۳ رو تگ کردن تا رفتم برگشتم ترکید فقط ی نفر داشت دعوا میکرد بقیه اروم بودن وا ...

اهااا خب گفتم شاید مخالفین تعویق گزارش زدن

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
اره اونو دیدم مرسی عزیزم

خواهش💚