2737
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



مشهد عزیزم اره اونکه عالیه بپرس لطفا

منم مشهدم.

ببین باید بادمجونای کوچیک و انتخاب کنی بعد خوب بشوری از وسط یه چاک کوچیک بدی که میخوای مواد بزاری تووش.بعد بادمجونو که شستی رو یه پارچه نخی پهن کن ابش بره خشک خشک بشه شاید یه روز کامل زمان ببره.اب داشته باشه بادمجون کپک میزنه.بعد مواد شکمیشو اماده کن و ریز باشه مخلوطشون کن بریز تو شکم بادمجون خوب پرش کن.بعد دورشو با نخ فیکس کن که شکمش باز نشه مواد بریزه بیروون.بزار تو طرف مورد نظرت همین طور بچین وسطشم سیر و فلفل که پوست کردی بریز لابه لاش.بعد اب گوجه ای که گرفتی رو با نمک مخلوط کن جوری که یکم خوش نمک باشه.بزار سرد بشه خوب که سرد شد بریز رو بادمجونا لب به لب بزار ۱ساعت باشه تمام هوای ظرف بیاد بیروون بعد درشو با یه پلاستیک فیکس ببند هوا نره بزار جای خنک چون الان هوا گرم.۲۰روزه میرسه.نوش جان

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
2742
سرکه سیب خودم انداختم نمیدونم کجااستفاده کنم

اگه ترشه که عالیه با سرکه خونگی مخصوصاً سیب عالیه😍

ببین قشنگ تو یه شیشه بادمجوناتو بچین تا نزدیک درش بیاد یه دو سانت سرش خالی باشه بعد انقد سرکه بریز که ظرفت پرشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۷۰ کیلو😍🥰 هدف اولیه تا فرودین ۱۴۰۳ ... ۹۵ کیلو. 😎😎😎من می تونم💪💪💪💪   تیکر هدف اولیمه                   کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
منم مشهدم. ببین باید بادمجونای کوچیک و انتخاب کنی بعد خوب بشوری از وسط یه چاک کوچیک بدی که میخوای م ...

ممنون عزیزجان فقط یه سوال بادنجون باپوست بایدباشه درسته؟

بادمجون رو برش بزن.با سرکه ی خالی بزار تو قابلمه تا پنج شش دقیقه بجوشه.درحدی که کاملا نرم بشه.بعد بزارش تو سینی تا سرد بشه.داخلش یکم‌نمک‌بپاش و  حبه سیر تازه رو قاچ کن بریز توش و سبزیجات معطر جعفری.کشنیز.نعنا.ترخون و مرزه که اینا رو چرخ کن بریز داخل شکم‌بادمجان.یه ظرف مستطیل بردار بادمجان ها رو بچین داخلش.لابلا نمک و نعنا خشک بپاش.و سیر واسه عطر و طعمش.اخرش هم سرکه بریز در ظرف رو ببند تا جا بیافته

2738
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بدم اومد

peransayman | 47 ثانیه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   رستا۷۰۹  |  1 ساعت پیش
توسط   عطرخدا  |  2 ساعت پیش