2777
2789

عزیزم علائم ربطی نداره ولی اینو بخون

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهوع اصلا نداشتم عاشق شوری و غذای فست فود کیل و بی حوصله بودم خودم حس میکنم زشت شدم اویل صورتم و ...

من حدودا مثل شمام نمک دوس دارم فلافل خیلیی دلم میخاد ولی کروناست ولی هرازگاهی معدم یجوری میشه ک ضعف شدید میکنم حالت تهوع میگیرم 

من اوایل همش خواب بودم و گرسنه

ولی بعد کم کم ویارم شرو شد خوراکم افتضاح شده از همه چی بدم میاد زیاد تهوع دارم بیشتر ب چپ میخوابم دلم فقط فست فود و گوشت کبابی و انار میخواد پوستمم بهتر شده هماتوم هم داشتم ک خوب شد خداروشکر

کسی میتونه جنسیت بچمو حدس بزنه؟۱۱هفته هستم امروز سونو دادم یادم نبود بپرسم😁

من عاشق نمک و فلفلم رنگ ادرار زرد پررنگ شده استفراغ نداشتم تا حالا ولی اوایل خیلی بی اشتها بودم فقطم دوغ ترش و ماست دلمه برگ مو و ماکرونی دوس داشتم اما الان همه چی میخورم حاله سینم خیلی تیره شده حس میکنم پوستمم یکم تیره شده

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
من عاشق نمک و فلفلم رنگ ادرار زرد پررنگ شده استفراغ نداشتم تا حالا ولی اوایل خیلی بی اشتها بودم فقطم ...

نمیدونم چرا کسایم ک دختر دارن همینارو میگن من الان گیج شدم

نمیدونم چرا کسایم ک دختر دارن همینارو میگن من الان گیج شدم

اصلا ب علایم نیست بنظرم ...زنداداشمم بارداره علایمش مث منه ولی بچش دختره

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین