2777
2789
عنوان

اصول کوددهی به گیاهان آپارتمانی

1953 بازدید | 8 پست

اصول کوددهی به گیاهان آپارتمانی :

تمام گیاهان برای رشد و گلدهی مناسب نیاز به خاک غنی دارند تا مواد غذایی موردنیاز آنها تأمین شود. ولی معمولاً مواد غذایی موجود  در خاک گلدان برای اکثراً گیاهان کافی نمی‌باشد. بخصوص گیاهانی که دارای رشد زیادی هستند. از این رو می‌توان با کوددهی این کمبود را جبران کرد. بعضی گیاهان مانند کاکتوس‌ها به دلیل کند رشد بودن نیاز زیادی برای کوددهی ندارند و تنها سالی یکی دو مرتبه کود کافی می‌باشد.

حتماً باید توجه داشته باشید کوددهی در فصل رشد یا زمان گلدهی باشد

کدام فرمول کودی برای کدام گیاه مناسب است؟

کودها می‌توانند حاوی درصدهای مختلفی از نیتروژن، فسفر و پتاسیم باشند و تنوع نسبتاً زیادی در رابطه با فرمول‌های کودی در بازار وجود دارد که می‌تواند موجب سردرگمی مصرف کنندگان شود. اما می‌توان این مسئله را ساده کرد. یعنی اینکه برای انتخاب کود مناسب برای گیاهانتان اول از همه به نوع گیاهی که دارید توجه کنید. به طور کل گیاهان خانگی را می‌توان به دو گروه عمومی برگی (برگ‌های زینتی) و گل‌دار تقسیم کرد. در مورد گیاهانی که برگ‌هایشان جنبه تزئینی دارند می‌توان از کودهایی با نسبت مساوی نیتروژن فسفر پتاسیم استفاده کرد و یا اگر نتیجه بهتری می‌خواهید می‌توانید از کودی استفاده کنید که مقدار نیتروژن آن کمی بیش از فسفر و پتاسیم باشد مثلاً فرمول ۱۰-۱۰-۱۰ و یا ۲۰-۲۰-۲۰ و یا با شکل اختصاصی‌تر فرمول ۲۰-۲۰-۳۰ برای گیاهان برگی مناسب است به یاد داشته باشید که عنصر نیتروژن در تولید برگ و رشد رویشی گیاهان تأثیر مثبتی دارد. اما در مورد گیاهان گل‌دار می‌توان از کودهایی که فسفر و پتاسیم بیشتری نسبت به نیتروژن دارند استفاده کرد. برای کاکتوس‌ها و ساکولنت ها بهتر است از کودهای ازت پایین و پتاس بالا استفاده کرد مانند ۳۸-۱۱-۳ یا سایر کودها با ازت پایین. ازت بالا در کاکتوس‌ها باعث نگهداری مقادیر زیادی آب در بافت گیاه می‌شود و امکان کاکتوس شما خراب شود یا ترک بردارد.

*تصور این مسئله که با دادن کود بیشتر و یا کاهش فواصل کوددهی به رشد گیاه کمک می‌شود کاملاً اشتباه است. گیاهان ظرفیت محدودی برای استفاده از عناصر غذایی در خاک دارند.

*گیاهان ضعیف یا آسیب دیده را کود ندهید.

فاصله زمانی مناسب کوددهی در هنگام رشد گیاه به چه صورت است؟

فاصله کوددهی در فصول مناسب یعنی در بهار و تابستان نیز در تمامی گیاهان می‌تواند مشابه نباشد و با هم فرق داشته باشد زیرا نیاز گیاهان مختلف به مواد غذایی با یکدیگر متفاوت است.

سلام. خوب هستین؟ ممنونم بابت مطلب مفیدتون.

ی سوال داشتم گلدون گل ناز دارم مورچه زده. سم کارباریل سوین 85%  خونه دارم از اون میشه استفاده کرد؟اخه اسم مورچه رو روی پاکت نیاورده.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بانکه در این سایت کلی مقاله در مورد آموزش پرورش انواع گل و گیاه آپارتمانی و... قرار داره همچنین داخل سایتشون آموزش ساخت تراریوم های جذاب وجود داره. خوبی این سایت اینه کهمشاوره گل و گیاه به صورت آنلاینو مستقیم با متخصصان گل و گیاههستش. حتما به سایتشون سر بزنید

سلام آقای اسفندیاری ی گل دیفن دارم خیلی بلند شده بود قلمه زدم گل اصلی رو مستقیم گذاشتم ی گلدون دیگه ریشه گیاه رو تا پنج تا از اون حلقه های روش گذاشتم ی گلدون که دیدم خودشم انگار داشته پاجوش میداده بقیه ساقه هم ۴ قسمت کردم باتوجه به اون برجستگی هاش گذاشتم کنار تا دو روز پینه ببنده ولی فکر کنم زیاد گذاشتم بمونه حالا گل اصلیم تا الان که ده روزی میشه ۴تا برگ از پایین زرد شد کندم اون ۴ تا ساقه هم افقی گذاشتم تو گلدون رو گلدون سلفون کشیدم سوراخ سوراخ کردم از رو همون سوراخا بهش آب دادم امروز دیدم متاسفانه گندیدن و فقط دوتا که اون قسمت برجسته رو داشتن تونستم چاقو کنم گذاشتم کنار  حالا به نظر شما گل اصلیم داره خراب میشه ؟یا پروسه ریشه دادنشه؟چیجوری اون دوتا قلمه رو بکارم که رشد کنه ؟؟و اینکه اون دوتا قلمه شدن اندازه ۳سانته ولی برجستگی رو دارن به نظرتون بکارم رشد میکنن ؟ممنون میشم جواب بدین 

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.دوستان من یه فیکوس داشتم که هم گرون خریده بودم هم برام با ارزش بود. ولی برگاش شروع کرد به زرد شدن وقتی داشتم داخل ایترنت دنبال مقاله ای میگشتم که علت زرد شدن گیاهم ر و پیدا کنم با سایت جوانه بان آشنا شدم. وقتی وارد سایت شدم کلی مقاله از گیاهان  

از جمله علت و درمان گیاه پتوس، شرایط نگهداری از سینگونیوم در آپارتمان، علت سوختن زرد و خشک شدن برگ انجیری، و کلی مقاله دیگه که مربوط به گل و گیاه آپارتمانی هست داخل سایتشون بود. در ضمن یه خوبی که این سایت داره اینه که بسته مشاوره داره یعنی میتونید مشاوره چند روزه رو با یه قیمت خیلی کم خریداری کنید و به صورت مستقیم با یک متتخصص گل و گیاه در ارتباط باشید.

ممنون بابت مطلب خوبتون

اگه به مباحث مراقبت از گیاهان علاقه مندید میتونید داخل سایت مایا رشد کلی مطلب درباره این موضوع پیدا کنید.

محصولاتشون که شامل انواع کود های کلاته میشه رو هم میتونید برای بهبود کیفیت گیاهتون تهیه کنید.