2777
2789

از کنار در هست همون قسمتی که واشر سفید داره واسه کیپ شدن،

نمیدونم اسمش خودم میگم واشر

آخه یعنی چی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استارتر کالری مصرفیت چقدره درروز وچقدر کم کردی درچه مدتی؟

روزی تقریبا 1400، بعضی روزام کمتر میکنم 900،800

ولی غذای چرب نمیخورم، برنج 2بار در هفته دو کفگیر

یک ماهو نیم 7 کیلو کم کردم حس میکنم دارم زشت میشم میخام دیگه استوپ کنم

روزی تقریبا 1400، بعضی روزام کمتر میکنم 900،800 ولی غذای چرب نمیخورم، برنج 2بار در هفته دو کفگیر ی ...

ممنون از وقتی که گزاشتی،من قدم 158وزن اولم66الن دقیقا یک ماهه کالری شماری میکنم وکم وبیش ورزش،یه روز 500کالری مصرف کردم فقط،بقیه روزها 1050 کالری همه چی میخورم فقط کم مثلانون وبرنج خیییلی کم کردم،شکر ونوشابه وبستنی وهله هوله حذف

راستش دوتابارداری پشت هم داشتم الانم خیییلی خوب تونستم جلوی پرخوریم روبگیرم فقط ظهر سختما غذا درست میکنم وبه بچه ها میدم میخوام غش کنم الانم62/700هستم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
ممنون از وقتی که گزاشتی،من قدم 158وزن اولم66الن دقیقا یک ماهه کالری شماری میکنم وکم وبیش ورزش،یه روز ...

عادت میکنی من الان تا شب میتونم هیچی نخورم معدم جمع شده، سعی کن شام نون و برنج نخوری میوه بخور

البته من کنارش قرص متفورمینم میخورم فک کنم آدمو بی اشتها میکنه

عادت میکنی من الان تا شب میتونم هیچی نخورم معدم جمع شده، سعی کن شام نون و برنج نخوری میوه بخور البت ...

ممنون عزیزم لطف کردی🌹

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲