2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 27 پست
این خیلی خیلی آدم خوبیه . خیلی به هم میخوریم ولی بخاطر خوب بودن بیش از حدش میترسم من هنوز رو خودم ...

از چیزی نترس بهش اعتماد کن حتما خوشبخت میشی نگرانتیت الکیه

من ۹۰درصد همکلاسیام ازدواج کردن اخه چرا اینا دارن من هیچی

خدارو چ دیدی شاید برات یکی اومد از همسرای اونا سرتر 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب من گفتم باهاش ازدواج کنم خیلی مشکل بودجود میاد ماهمش دعوا میکنیم شبو روز مثلا تغییر رفتار میداد

کار درستی کردی دختر

ولی متاسفانه دوران تو خونه نشستن منتظر خواستگار تموم شده

باید تو اجتماع فعال باشی تا اصلا ببینن همچین کسی وجود داره 

ی شغل نیمه وقت پیدا کن،هم سرت گرم میشه هم مستقل و بااعتماد بنفس میشی تو دایره روابطتم تاثیر مثبت داره 

منم به خاطر اینکه همه همسنام یا کوچیک تر از من رفتن کمی ناراحتم 

چله حدیث کساء بردار من یکی رو دیدم ک نتیجه گرفت. من خودم برا گشایش مشکلاتم و رزق و روزیم بیست و پوج روزه دارم هر روز حدیث کساء میخونم با یه گروه از بچه های همینجا 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
چله حدیث کساء بردار من یکی رو دیدم ک نتیجه گرفت. من خودم برا گشایش مشکلاتم و رزق و روزیم بیست و پوج ...

مرسی عزیزم فدات شم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
این خیلی خیلی آدم خوبیه . خیلی به هم میخوریم ولی بخاطر خوب بودن بیش از حدش میترسم من هنوز رو خودم ...

عزیزم برو مشاوره و روی عزت نفست کار کن مشکل شما عزت نفس هست که اگه درست نشه بعدا به مشکل میخوری حرفم رو جدی بگیر پیش یه مشاوره متخصص این کار برو مشکلت رو بگو و تاکید کن که میخوای رو عزت نفست کار کنی من مشکل شما رو درک میکنم 

عزیزم برو مشاوره و روی عزت نفست کار کن مشکل شما عزت نفس هست که اگه درست نشه بعدا به مشکل میخوری حرفم ...

شما مشاور خوب تو تهران میشناسی؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز