2777
2789
عنوان

خاستگار

335 بازدید | 27 پست

سلام

خانوما هستین؟ میخواستم یکم حرف بزنم دلم سبک شه.

راستش یه چیزی مدت هاست ذهنمو درگیر کرده. من دختری نیستم که عشق شوهر باشه. ولی واقعا ذهنم درگیره چرا هیییییییچ خواستگاری ندارم.

ذهنم خیلی درگیره درحالی ک بیشتر همسنو سالام درحال ازدواجن من حتی ی خاستگارم ندارم دلم خوش بشه یدونه خیلی وقت پیش داشتم اما واقعا دلم میخاد مستقل باشم هیچکس از دل من خبر نداره هیچکی نمیدونه فکرم تاچه حد درگیره بخدا نمیگم باشه ازدواج کنم حداقل یکی جدی وجود داشته باشه فک نکنم‌بدم

من که خیلی دوس دارم ازدواج کنم و خواستگار ندارم ☹

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته؟ ببین الان دیگه خواستگاری سنتی داره به صفر میل میکنه اکثرا اول دوستیه بعد ازدواج

خب من بااونی ام ک دوست شدم دوسال اخرش فهمیدم بعدا بع مشکل میخوریم چون یسری اخلاقا داشت ک اذیتم میکزد

من از ازدواج وحشت دارم

هیچکس از دل من خبر نداره چقدر حال روحیم خرابه

من تو دوران آشنایی ام ، از یه طرف ادم خوبیه ، از یه طرف من نمیتونم تو رابطه با کسی باشم دلم نمیخواد درگیر این چیزا باشم

میخوام بگم الان واقعا دلم میخواست جای تو بودم ولی انقدر دغدغه و استرس نداشتم ، احساس اجبار دارم ، حس میکنم واسه اینکه طرف آدم خوبیه و از دستش ندم دارم هم اونو تو چاه میندازم هم خودمو

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍

منم اینجوریم میگم کاش یکی بیاد حداقل ابروم پیش خانوادم نره بخدا چهره ی بدیم ندارم خیلیا هستن خیلی زشتن ب چهره نیس نمیدونم بچیه

من خیلی دارم ولی نمیشه. یا خانواده ام مخالفت میکنن یا خودم اصلا بدلم نمیشینه یا اونا منصرف میشن یهویی. البته خودمم عجله ای برا ازدواج ندارم ولی چون میبینم همسن و سالام دارن ازدواج میکنن و از شیرینی لحظاتشون میگن بعضی وقتا نظرم عوض میشه و میگم بهتره ازدواج کنم. 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
منم اینجوریم میگم کاش یکی بیاد حداقل ابروم پیش خانوادم نره بخدا چهره ی بدیم ندارم خیلیا هستن خیلی زش ...

اره به قران اصلا به چهره نیست همش شانشه به قول یکی میگفت مهم نیست پوستت سیاه و یا سفیده مهم اینه پیشونیت سفید باشه 🙁☺

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خب من بااونی ام ک دوست شدم دوسال اخرش فهمیدم بعدا بع مشکل میخوریم چون یسری اخلاقا داشت ک اذیتم میکزد

نمیدونم والا بقیه هی کات میکنن با مورد جدید اشنا میشن یا همون اولیه مورد ایده الشونه 

سعی کن فعالیتای بیرون خونه رو افزایش بدی

شاغلی؟

من خیلی دارم ولی نمیشه. یا خانواده ام مخالفت میکنن یا خودم اصلا بدلم نمیشینه یا اونا منصرف میشن یهوی ...

منم به خاطر اینکه همه همسنام یا کوچیک تر از من رفتن کمی ناراحتم 

من از ازدواج وحشت دارم هیچکس از دل من خبر نداره چقدر حال روحیم خرابه من تو دوران آشنایی ام ، از یه ...

وقتی اینجوریی ازدواج نکن من خب ی رابطه رو بهم زدم بخاطر خیلی دلایل زیاد خوبی داشت اما کلی ام بدی مثلا از مهمون میگف خوشم نمیاد هرروز از یکی بدش میومد مثلا نمیزاش اینستا داشتع باشم مثلا شبا دیر میخوابیدم شک میکرد بهم از ازدواج باهاش ترسیدم یکمم خسیس بود

من خیلی دارم ولی نمیشه. یا خانواده ام مخالفت میکنن یا خودم اصلا بدلم نمیشینه یا اونا منصرف میشن یهوی ...

من ۹۰درصد همکلاسیام ازدواج کردن اخه چرا اینا دارن من هیچی

نمیدونم والا بقیه هی کات میکنن با مورد جدید اشنا میشن یا همون اولیه مورد ایده الشونه  سعی کن ف ...

خب من گفتم باهاش ازدواج کنم خیلی مشکل بودجود میاد ماهمش دعوا میکنیم شبو روز مثلا تغییر رفتار میداد

وقتی اینجوریی ازدواج نکن من خب ی رابطه رو بهم زدم بخاطر خیلی دلایل زیاد خوبی داشت اما کلی ام بدی مثل ...

این خیلی خیلی آدم خوبیه . خیلی به هم میخوریم

ولی بخاطر خوب بودن بیش از حدش میترسم

من هنوز رو خودم کار نکردم ، نمیتونم بحاطر خوب بودن زیاد اون ، و واسه از دست ندادنش ازدواج کنم باهاش

آدم پاکیه تا حالا با کسی نبوده، تا حالا حتی خاستگاری یکی دیگه ام نرفته  ، هم میترسم همه چیو به هم بزنم ، هم میترسم باهاش ادامه بدم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز