2777
2789
عنوان

بی خودی می ترسم؟؟

711 بازدید | 21 پست
بچه ها خیلی هاتون می دونین که من تازه 3ماهه عقد کردم...بچه ها من حساسیتم یکم زیاده دارم رو خودم کار می کنم کمش کنم......شوهرمم تلاش می کنه که حساسیتمو کم کنه...امروز صبح درباره یکی از همکارای شهرستانش که خانم داشت می گفت که زنگ زده گفته بیان شهر ما و از این حرفا....بعد بمن گفت می خوای بریم؟من گفتم باشهو....یه دفعه از دهنم پرید با یه لحنی فتم همکارت می دونه که متاهلی؟؟؟حس کردم شوهرم از این حرف بدش اومد و گفت من نگفتم ولی حلقمو که دیده...خلاصه..حرف بیخود زدم...می ترسم از این به بعد به خاطر حساسیتم نیاد هر حرفی بزه...به نظرتون ترسم درسته؟چی کار کنم بازم بهم بگه
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
نیکا به نظرت کار امروزم باعث می شه دیگه چیزیو نگه
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نسی جونی می ترسم باعث بشه دیگه نیاد از همکارای خانمش بهم بگه....مخفی کنه..........
من اینقدر خودمو بیخیال نشون دادم که الان همه اتفاقایی که بیرون براش میوفته رو مو به مو تعریف میکنه واسم!!
مدتی است ... لبخند میزنم ... بی دلیل... عشق می ورزم ... بی تناسب زندگی می کنم ... بی خیال
اعتمادت رو به همسرت بیشتر کن البته اوائل یه کم حساسیت ها زیاده ولی زیاد بهش گیر نده راجع به روابطش با خانوما. تا خود شوهرت هم عادت کنه که متاهل شده و دیگه مجرد نیست یه کم زمان میبره
بهتره خوبی ها رو درست بنویسیم نه درشت!!!
نیلوفر آبی چه راه کارایی پیشنهاد می دی
28

nika.mami عزیز یکم توی این 2 ماه گند زدم.....بگو چی کار کنم سریع اوضاعو خوب کنم.......لطفااااااااااااااا
مثلا وقتی داره از همکارش واست میگه عکس العمل تند نشون نده یا یه جوری بهش بفهمون که اعتماد کامل داری بهش
مدتی است ... لبخند میزنم ... بی دلیل... عشق می ورزم ... بی تناسب زندگی می کنم ... بی خیال