2777
2789
عنوان

عفونت لوزه

2887 بازدید | 24 پست

سلام چرا لوزه های من عفونت‌ خووووب نمیشه سنگ لوزه هم نیس کسی مثل من بوده چکار کرده خوب شده کمممممممممک

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

چرا نی نی سایت آنقدر خلوت شده هیچ کس نیس

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عسل طبیعی بگیر بخور موقع خواب ،، بعدم عفونت لوزه دیر خوب میشه

گرفتم عزیزم میخورم الان 7روز شده که دارم ازیترو میخورم وامپول هم زدم اما انگار نه انگار مثلا چقدر طول میکشه؟ 

من دخترم لوزه سومش عفونت داره دایم میزنه ب گوشش .درحددو سری ترکوندن پرده گوشش عفونت میکنه

من لوزه ندارم ولی لوزه هام عفونت کرده وگوش درد هم دارم ولی با این همه آنتی نمیدونم چرا خوب نمیشه چی دکتر داده وتا خوب شد؟ 

علايم عفونت لوزه چيه؟

لوزه ها ورم میکنه و روش دونه های سفید میزنه وگوش درد

گرفتم عزیزم میخورم الان 7روز شده که دارم ازیترو میخورم وامپول هم زدم اما انگار نه انگار مثلا چقدر طو ...

این مشکلو دخترمم داشت اسیر شده بودم ،،طفلک بخاطر عفونت شدید ۷ روز تب کرد ، تنها یه چرک خشکن کافی نیست باید دو چرک خشکن بخوری با هم ،،ازیترو تا ۵ روز باید بخوری ،،بنظرم قطع کن سفکسیم شروع کن ،،نمک دریا بگیر اب نمک قرقره کن،،بعد شاید استخونی چیزی تو گلوت گیر کرده باشه

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
این مشکلو دخترمم داشت اسیر شده بودم ،،طفلک بخاطر عفونت شدید ۷ روز تب کرد ، تنها یه چرک خشکن کافی نیس ...

من سه روز اول تب داشتم الان سه روز هست که تب ندارم دیگه خداروشکر ولی لوزه هام همچنان چرکی هست آره آب ونمک قرقره میکنم ای جانم خدا دخترت رو برات حفظ کنه من بچه ام رو گذاشتم خونه مامانم اینا تا بهتر بشم

این مشکلو دخترمم داشت اسیر شده بودم ،،طفلک بخاطر عفونت شدید ۷ روز تب کرد ، تنها یه چرک خشکن کافی نیس ...

نه میدونی خیلی از الکل استفاده می‌کردم چون آلرژی دارم فک میکنم اون التهاب لوزه ام باعث عفونت شد

من سه روز اول تب داشتم الان سه روز هست که تب ندارم دیگه خداروشکر ولی لوزه هام همچنان چرکی هست آره آب ...

عفونت گلو فقط از طریق دهان منتقل میشه نترس ویروسی نیست ،،چون خودم دوتا بچه دارم اون یکی نگرفت ،، ولی پیگیری کن چون عفونت لوزه اگه تا چند رور خوب نشه میزنه ب قلب دکتر دخترم گفت ،،برا همون میترسم

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
خوب دخترمم لوزه هاش پر عفونته دیگه ورم ک میکنه میگن لوزه داری.قبل خواب غدا نخور.لوراتادین.قطره کلرای ...

آخه من اولین باره اینجوری میشم بیشتر آلرژی باعث التهاب لوزه شده وتبدیل به عفونت شده آره منم سدیم کلراید رو استفاده میکنم خدا دخترت برات حفظ کنه عزیزم