نارتیتی مدیر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 875 عنوان عفونت لوزه | مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 24 پست سلام چرا لوزه های من عفونت خووووب نمیشه سنگ لوزه هم نیس کسی مثل من بوده چکار کرده خوب شده کمممممممممک گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم 1399/05/13 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 875 عفونت گلو فقط از طریق دهان منتقل میشه نترس ویروسی نیست ،،چون خودم دوتا بچه دارم اون یکی نگرفت ،، ولی ... ممنون باشه عزیزم گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
samira7777 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2152 نه میدونی خیلی از الکل استفاده میکردم چون آلرژی دارم فک میکنم اون التهاب لوزه ام باعث عفونت شد ته گلوتو نگاه کن اگه رو لوزه هات لکه سفیدی هست ربطی ب الکل نداره ،، خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 875 عزیزم چرا نمیری جراحی من حتما میرم برشون میدارم عزیزم اولین باره اینجوری شدم گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 875 ته گلوتو نگاه کن اگه رو لوزه هات لکه سفیدی هست ربطی ب الکل نداره ،، آره سفیده گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
samira7777 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2152 آره سفیده پس عفونته ،،درمانش کن ،،یا امپول پنی سلین یا قرص پنیلی سلین ،،فقط همین خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 875 پس عفونته ،،درمانش کن ،،یا امپول پنی سلین یا قرص پنیلی سلین ،،فقط همین ممنون عزیزم امروز دوباره باید برمدکتر گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 875 سنگ لوزه چیه؟ نمیدونم دقیقا ولی یه چیزهای سفید شبیه عفونت توی حفره های لوزه گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
زارام عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3481 آخه من اولین باره اینجوری میشم بیشتر آلرژی باعث التهاب لوزه شده وتبدیل به عفونت شده آره منم سدیم کلر ... مرسی انشالله که زود خوب میشی.
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 875 مرسی انشالله که زود خوب میشی. ممنون عزیزم گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم