2777
2789
عنوان

عشقم +عکس😍

440 بازدید | 32 پست

عشقم تازه خوابیده قربونش بشم من❤😘

برای سلامتیش یه صلوات میفرستین ممنون میشم🙏❤

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

ای جااااان دل😍😍😍❤😘ماشاءالله

🌹🌹اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌹🌹

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

واقعنم عشقه.ماشاالله.خدا حفظش کنه.صلواتم فرستادم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جااااان دل😍😍😍❤😘ماشاءالله 🌹🌹اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌹🌹

ممنون عزیزم🙏

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
واقعنم عشقه.ماشاالله.خدا حفظش کنه.صلواتم فرستادم

فدات گلم❤

ممنون عزیزم🙏

🌹❤🌹❤

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
قربون لپاش😍😍 چشم عزیزم.. حتما

فداتون😘

ای جاانم عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشن واسه منم دعا کنید

ممنون گلم...انشاالله حاجت روابشی خواهرم🙏

ان شاء الله همیشه سلامت باشه خدا حفظش کنه براتون چه نازه ماشاالله اینو باید براش 5تا صلوات فرستاد❤️

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ان شاء الله همیشه سلامت باشه خدا حفظش کنه براتون چه نازه ماشاالله اینو باید براش 5تا صلوات فرستاد❤️

ممنون عزیزدلم😘🙏