2777
2789
عنوان

عشقم +عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 32 پست
با اجازتون منم قربونش برم ماشالا هزار ماشالا لپاشو نگا😍خدا براتون نگهش داره 

فدای شماگلم😘❤

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جووووونم چقد ناز خوابیده❤❤😍😍😘😘😘😘انشالله ۱۲۰ ساله بشه زیر سایه پدر و مادرش🙏

ممنون عزیزم😘🙏

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
آخى عزيزم خدا حفظش كنه ❤️

ممنون گلم 😘

برات 5صلوات فرستادم ایشالا مشکلت هرچیه حل بشه🥰

چقدرمهربونی عزیزم خداحفظت کنه🙏❤

ممنون عزیزدلم😘🙏

🌷🌷🌷

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزززززم خدابرات حفظش کنه.طفلی چه معصوم ونازخوابیده. گلی براش اسپندبریز ماشالله چشمگیره قیافش. البته ماچشم نظربه بچه رواعتقادداریم ازدوست داشتن وتودلبرو بودنشه نه ازتنگ نظری. به حال براش دودکن. عمری طولانی زیرسایه پدرومادر وزندگی پرباری داشته باشه. 

عزیزززززم خدابرات حفظش کنه.طفلی چه معصوم ونازخوابیده. گلی براش اسپندبریز ماشالله چشمگیره قیافش. البت ...

ممنون عزیزم چشم حتمامرسی گلم❤🙏

فدات بشم عزیزم🥰 نی نی اوجملتم خیلی قشنگه ماشالا🧿

خدانکنه عزیزم😘

الهی سالم وسلامت باشه آقاکوچولو❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...