2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کسی خواست بره 

من ی بسته دارم ک قدش ۱۷۰

و وزنش ۶۰ کیلوعه

اگ توانشو داشت ببره اونجا ولش کنه ب امون خدا

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

شوهرم میخواست بره نذاشتم دوستش نونوایی داره خیلی هم وضعش توپه وپولداره خیلی هم راضی هستن دوست شوهرم بهش گفت بیااینجاکمکت میکنم وضعت خوب بشه ولی من دلم برای شوهرم تنگ میشه خودشم نمیتونه دل بکنه اخه میگه فعلاتنهابیا☹

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
😂😂😂😂😂😂

مدیونی اگ فک کنی خودمو میگما

چند دست لباسه فقط🤣🤣🤣🤣

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

دبی خیلی میدوستم 😋

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
شوهرم میخواست بره نذاشتم دوستش نونوایی داره خیلی هم وضعش توپه وپولداره خیلی هم راضی هستن دوست شوهرم ...

يه سؤال داشتم ميتوني از شوهرت بپرسي 

از طريق خريد ملك اقامت بگيريم 

اونجا حق كار داريم ؟ 

اخه يجا خوندم تا ٢ سال حق كار نداريم 

يه سؤال داشتم ميتوني از شوهرت بپرسي  از طريق خريد ملك اقامت بگيريم  اونجا حق كار د ...

عزیزم دیگه فکر نکنم اینجوری اقامت بدن دوست من خانوادش توی یکی از برجا معروف دبی خونه خریدن اما اقامت ندادن حالا الان رو نمیدونم دیگه اما دبی سخت اقامت میده این روش واسه ترکیه بیشتر جواب میذه

نزار تنها بره  خدتم باهاش برو  يعني چي تنها بره 😬😒😂 والا بوخدا

آره تنهایی خیلی سخته برام من شوهرم صبح میره سرکارتاشب که برمیگرده دلم یه ذره میشه براش اونوقت چطوری چندسال تحمل کنم☹☹

راستی یه خاطره جالب برای شب خاستگاریمه😁

من شوهرم چندباراومدن خاستگاریم مامانم قبول نمیکردمیگفت دخترم کوچیکه ۱۵سالم بودمیومدن خاستگاری تا۱۷سالگیم🤣بعدشب خاستگاریم وقتی ماروباهم تنهاگذاشتن صحبت کنیم شوهرم اصرارداشت زودترجواب بدم بهش خلاصه بله که گفتم معلوم شدآقابادوستاش پاسپورت وویزای دوبی گرفته همونشبم پروازداشته دوبی به خاطرمن نرفت قیدشوزد😍😍وقتی پرسیدم چرااینکاروکردی گفت من توعروسی پسرعموم تورودیده بودم اصلا یه دل نه صددل عاشقت شدم اینهمه خاستگاری آخرش بله روگفتی من توروباملیاردهاپول ومقام عوض نمیکردم ....خلاصه دوستاش رفتن پولدارشدن شوهرمن زن گرفت پیشرفت نکرد🤣🤣نکته اخلاقی بایداولش میرفت پولدارمیشدمیومدسراغ من 🤣🤣البته تااونموقع پریده بودم☺️

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
يه سؤال داشتم ميتوني از شوهرت بپرسي  از طريق خريد ملك اقامت بگيريم  اونجا حق كار د ...

نمیدونم دوست شوهرم براش خودش کاردرست کرده بودمثلامیخواست به عنوان کارگرش اونجا ببرتش ولی من نتونستم قبول کنم