2821
2789
آره تنهایی خیلی سخته برام من شوهرم صبح میره سرکارتاشب که برمیگرده دلم یه ذره میشه براش اونوقت چطوری ...

اي جان عزيزم 

اره واقعا خيلي سخته دوري منم تحمل نميكنم 

اشكال نداره عشق مهمتره 😍😍😍😁😁

عزیزم دیگه فکر نکنم اینجوری اقامت بدن دوست من خانوادش توی یکی از برجا معروف دبی خونه خریدن اما اقامت ...

چرا عزيزم ميدن

اقامت اوكيه

اما اين كه حق كار بهموم ميدن يا نه 

برامون سؤاله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله اينو نميدونم😃

بايد از شوهرم بپرسم اگه بدونه

ملك رو ميدونم ك سندش ب اسم خودتون نميزنن

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

ولي فك نكنم اينجوري باشه ك حق هيچ كاري نداشته باشي

شايد كاراي خاصي رو گفته

ولي بازم بايد از ي جاي معتبر بپرسي،هيچكس دقيق نميدونه

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
چرا به نام خدمون زدن عزيزم  چرا نبايد بزنن ؟  ممنونم عزيزم ❤️❤️

يعني الان خريدين ب نام خودتونه؟

اقواماي ما زياد اينجان ك خيلي هاشون پاسپورت امارات دارن چندين ساله،يكيشون ك پاسپورت يكي از جزيره هاي امارات رو داره و حدود٣٠-٣٥ساله اينجان تقريبا ١٠-١٥سال پيش خونه خريد اما ب اسم خودش نزدن ب اسم يكي از همشهري هامون ك پاسپورت امارات داره زدن

الان شوهرم نيست اوند ازش اينو هم ميپرسم

كجا خونه خريدين؟خودتون ديدين سند رو؟يا اومدين اينجا

ملک در دوبی به نام ایرانی نمیشه 

منم از همين تعجب ميكنم 

منم از همين تعجب ميكنم 

دقیقا چون خواهرم هم که خرید فکر کنم میگن موکل یا همچین چیزی که طرف امین اینها هست به نام اون شده 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

اينجا شرايطش خيلي سخته

چندين ساله حتي اقامت ب ايراني هم نميدن،حالا شايد اقامت رو بشه كاريش كرد ولي چيزاي ديگه رو فك نميكنم

دقیقا چون خواهرم هم که خرید فکر کنم میگن موکل یا همچین چیزی که طرف امین اینها هست به نام اون شده&nbs ...

نميخوام ب استارتر استرس وارد كنم ولي برا همين پرسيدم سوالات بالارو

ي وقت خداي نكرده كلاه سرشون نزارن

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز