2777
2789
عنوان

خانم های بارداری که بیدارین

121 بازدید | 22 پست

میدونم چقدر بی خوابی مضر هست ولی با وجود اینکه خوابم میاد هر شب تا صبح بیدارم

استرس هزار جور چیز رو دارم

از خرید و بهداشت بیمارستان تا اینکه بچه کی و چطور به دنیا میاد و چطوره....

شما هم مثل من اید؟

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

سربچه اول اینطور بودم اما دومی نه دیگه باور کن جوری میگذره خودتم متوجه نمیشی فقط از من بهت نصیحت وقتی زایمان کردی فقط بفکر این باش که حال خودتو خوب کنی شاد وسرحال باشی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

از ۲ ماهگی دیگه خواب نداشتم اکثر شبا از درد پا و رگ سیاتیک و زیر دل و تکرر ادرار و درد قفسه سینه و تنگی نفس

بعضی شبا هم که هیچیم نبود از استرس

کلا از ۲ ماهگی دیگه بین ۴ تا ۵:۳۰ صبح میخوابم

ولی در عوض تا ظهر می‌خوابم بین ۱۲ تا ۲

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سربچه اول اینطور بودم اما دومی نه دیگه باور کن جوری میگذره خودتم متوجه نمیشی فقط از من بهت نصیحت وقت ...

من هم بارداری دوم هستم عزیزم ، چند هفته این شما؟

من هم بارداری دوم هستم عزیزم ، چند هفته این شما؟

خب پس خودت تجربه داری ۲۹تازه رفتم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
از ۲ ماهگی دیگه خواب نداشتم اکثر شبا از درد پا و رگ سیاتیک و زیر دل و تکرر ادرار و درد قفسه سینه و ت ...

من هم همینطور ، اوایل افسردگی هم داشتم ، همش گریه میکردم ، احساس میکردم برا اطرافیانم اصلا مهم نیست ام و عمدا همه میخواد منو ناراحت کنه

عزیزم چه‌جوری حالمون رو خوب کنیم بعد زایمان؟ من همش میترسم افسردگی بگیرم

من ۲ماهه اول حالم بد بود از همه چی فراری بودم خودمو باخته بودم...حتما کمکی داشته باش به خودت برس تغییر تو چهرت بده اصلا خودتو ول نکن زودی اقدام کن برای اینکه اضافه وزنت بیاد پایین گاهی خانمها بخاطر حال بد شروع میکنن به خوردن وشیردهی بهانه میکنن

من هم 28 ....انشالله به سلامت فارغ بشی عزیزم

همچنین شما عزیزم   

سربچه اول اینطور بودم اما دومی نه دیگه باور کن جوری میگذره خودتم متوجه نمیشی فقط از من بهت نصیحت وقت ...

اسم نی نی تون رو میخواست ماکان بذارین؟ 

اسم نی نی تون رو میخواست ماکان بذارین؟ 

اولی ویهان دومی ماکان میزارم