سربچه اول اینطور بودم اما دومی نه دیگه باور کن جوری میگذره خودتم متوجه نمیشی فقط از من بهت نصیحت وقتی زایمان کردی فقط بفکر این باش که حال خودتو خوب کنی شاد وسرحال باشی
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
عزیزم چهجوری حالمون رو خوب کنیم بعد زایمان؟ من همش میترسم افسردگی بگیرم
من ۲ماهه اول حالم بد بود از همه چی فراری بودم خودمو باخته بودم...حتما کمکی داشته باش به خودت برس تغییر تو چهرت بده اصلا خودتو ول نکن زودی اقدام کن برای اینکه اضافه وزنت بیاد پایین گاهی خانمها بخاطر حال بد شروع میکنن به خوردن وشیردهی بهانه میکنن