2777
2789
بحث دقیقن انتخابه مسدونی چقدر خانواده ها بچه های مدرسه ای رو امسال ثبت نام نکردن و نمیفرستن شما هم ...

.یکی مثل من که نمیتونه زحمات یک سالش رونادیده بگیره

دولت هم قرارنیس لغو کنه کنکور رو من خودم اصن بالغومخالفم

ولی حداقل بزاره هواک خنکترشد حداقل بتونیم ماسک روتحمل کنیم

من داداش خودم بشخصه امسال مدرسه نمیره مامانم راضی نیست ک اگه بخوان حضوری برگزار کنن بره مدرسه امابرای کسی مثل من وقت نیست ک بخوام بازم بمونم

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان س ساله می‌خوندم  الان دیگه کشش ندارم  آشوبه دلم  من خودخواه شدم  من ...

درسته درکت میکنم منم یه خواهر کنکوری دارم ولی اگه فقط یه درصد این یه میلیون نفر مبتلا شن ممکنه چه فاجعه بزرگی رخ بده اون وقت اصلا نمیشه بیماری رو کنترل کرد

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
قرار بر این نیست کنکور بره تا سال دیگه ک اگ اینجوری باشه من کلا هر چی کتاب تست و.. هست رو میریزم دور ...

اگر پاییز موج شدیدتر کرونا رو داشتیم چی؟

تجربه آنفولانزای اسپانیایی که این بوده

یادتون نره ما توی اوج تابستونی هستیم که قرار بود کرونا افت کنه

با بچه کنکور میدی؟ای جان

آره 

درسموبخاطر پسرم ول کردم خیلی پشیمونم میخوام دوباره شروع کنم

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  
دقیقا با حرفت موافقم دولت باید یه فکر حساب شده داشته باشه برای برگزاری درست ولی به نظرت منطقیه تو ای ...

اینکه چه طور برگزار بشه مسلمن توی شهرهای مختلف متفاوته

ولی جابه جا و لغوش اگر باشه ضررش فقط برای خود کنکوری هاست

درسته درکت میکنم منم یه خواهر کنکوری دارم ولی اگه فقط یه درصد این یه میلیون نفر مبتلا شن ممکنه چه فا ...

من خودم بدنم بشدتت ضعیف شده بخاطر استرس 

همیشه تب و لرز دارم 

انواع مشکلات برخورد کردم سر استرس 

حتی کرونا هم گرفتم خوب شدم 

الان حقمه ک این همه استرس داشته باشم ؟؟

سرم داره میترکه

آخه فشار روانیش هم کم نیست  خصوصا واسه بچه هایی که درس میخونن دارن روانی میشن گناه دارین بابا ...

شما کنکور نداری پس خواهشا نظر نده...مودبانه گفتم خودت برو بیرون ...خودمون کم استرس نداریم یه بیسواد مثه تو هم بخواد بیاد نظر بده

اگر پاییز موج شدیدتر کرونا رو داشتیم چی؟ تجربه آنفولانزای اسپانیایی که این بوده یادتون نره ما توی ...

الان داریم فاجعه رو میبینیم ولی

هیچ کس نمیدونه پاییز چجوریه... 

ولی  طبق نظر شما خوبیش اینه ک کلا نباشیم ببینیم پاییز چه خبره  الان بمیریم راحتتتت کلی خانواده داغدار شن کلی آرزو بره زیر خاک تاااا یوقت کشور اسیب نبینه 

ب نظرت توی سوپر مارکت سر کوچه ما 100 نفر ادم هست ؟ 

بنظرت روزانه صدتا ادمنمیاد و میره ؟؟

بهرحال من مشکلی ندارم کنکور بندازند عقب 

چشمم کور میشینم میخونم 

ولی الآنم خیلی مشکلات روحی گرفتار شدم 

چشمام ب شدت ضعیف شده 

همیشه متورمه 

سرم درد می‌کنه 

حالت تهوع و استرس شدید و ...

اگهکرونا منو از پا نندازه کنکورمیندازه

.یکی مثل من که نمیتونه زحمات یک سالش رونادیده بگیره دولت هم قرارنیس لغو کنه کنکور رو من خودم اصن با ...

اول که پاییز احتمال موج شدیدتر کرونا هست

و اینکه خوب دختر خوب تو که انقدر برات مهمه به این فکر کن اول که اگر لغو بشه و مجبور بشن دو سال رو با هم کنکور بگیرن احتمال قبولی خودت نصف میشه

دوم هم اینکه کسی که نخونده صداش الان بلندتره و داره حق شماها که خوندید ضایع میشه

دقیقن مثل دانش آموزی که درس نخونده و سر کلاس برای لغو امتحان بهانه میاره