2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها بیاید بدیم تموم شده بره  فوقش ی عدمون ب دانشگاه نمی‌رسه میمیره  مگه مهمه  م ...

عزیز دل تو خدایی نکرده سر جلسه مبتلا شی فقط خودت نیستی میتونی حداقل به 5 نفر ویروسو انتقال بدی که بین اونا ممکنه یه نفر بیماری زمینه ایی داشته باشه و به راحتی جونشو از دست بده

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
به هزارویک دلیل هم برگزاریش الان ریسکهدپرخطریه من خودم واقعا باعقب افتادنش لطمه میبینم معلوم نیس با ...

بحث دقیقن انتخابه

مسدونی چقدر خانواده ها بچه های مدرسه ای رو امسال ثبت نام نکردن و نمیفرستن

شما هم میتونی انتخاب کنی و نری سر جلسه کنکور

ولی دولت در سطح کلان نمیتونه یک جماعت رو یک سال عقب بندازه 

نمیتونه تبعاتش رو ساپورت کنه

خوب تقصیرشون چیه  خستن یعنی کنکور برگزار نشه کرونا نمیگیرند

امکانش خیلی کمتره برگزاریش واقعا حماقته جون کلی بچه وسطه اون ادم رتبه خوب بیاره و بعد بمیره نتونه بره دانشگاه خوبه؟جمعیت زیاده کولر هس قدرت ویروس و تعداد افراد ناقل خیلی زیاده پس ویروس هم مث سیانور عمل میکنه

اصلن درست هم اگر باشه که نیست چون پشت کنکوری ها بیشتر خرج کلاس های مازاد میکنن تا کسایی که سال کنکور ...

قرار بر این نیست کنکور بره تا سال دیگه ک اگ اینجوری باشه من کلا هر چی کتاب تست و.. هست رو میریزم دور قرار بر اینه ک ححداقل الان توی تاریخ سی و یکم نگیرن هر زمان که شرایط کشور بهتر بود مثلا پاییز ک میشه بدون کولر تو سالن نشست برگزار کنن. اونی ک شما میگید بحث لغو کنکوره و ادغامش با کنکور سال دیگه ک اون به هیچ وجه مطرح نیست. 

دوست عزیز من نمیدونم کدوم شهری تو ولی ب خدایی ک میپرستی تو هوای 53 درجه نمیشه کنکور بدی اونم با ماسک ...

تصمیمی که احتمالا ستاد گرفته امروز خودشون اعلام کردن،البته شاید سراسری رو یکم بندازن اونور،با ارشد مشکلی ندارن ولی دکتر نمکی گفته تو برگزاری سراسری مرددم

ما ک نمبگیم لغو بشه فقط عقب بیوفته حداقل تا یکم هوا بهتر بشه ک بشه تو فضای باز ازمون داد

نمیشه خوب

انقدر راحت که نیست

اگر پاییز شد و دوباره شرایط بدتر شد چی؟

ورودی مهر دانشگاه چی؟ کلن لغو بشه؟

عزیز دل تو خدایی نکرده سر جلسه مبتلا شی فقط خودت نیستی میتونی حداقل به 5 نفر ویروسو انتقال بدی که بی ...

من الان س ساله می‌خوندم 

الان دیگه کشش ندارم 

آشوبه دلم 

من خودخواه شدم 

من دارم ایندمو از دست میدم 

ترازم از ۱۱هزار اومده ۹ هزار خورده 

رتبه دو رقمی و تک رقمی خودمو الان همش س رقمیه 

میترسم بیشتر بشه نمی‌کشم 

بحث دقیقن انتخابه مسدونی چقدر خانواده ها بچه های مدرسه ای رو امسال ثبت نام نکردن و نمیفرستن شما هم ...

دقیقا با حرفت موافقم دولت باید یه فکر حساب شده داشته باشه برای برگزاری درست ولی به نظرت منطقیه تو این گرما تو ورزشگاه رو باز ازمون دادن؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید