2777
2789
عزیزم من خیلی بیشتز از شما کنکور دادم من رتبه ام دو رقمی شده تو کنکور  فشاری که روی دانش آموزا ...

اصلا موضوع خوندن نخوندن نیس موضوع اینکه کسی رعایت نمیکنه مدرکشم ازمون دکتری 

بحث جونمونه بابا خودمون ب درک ماهم پدر مادر داریم سنی ازشون رفته نگرانیم بخدا 

کدوم یکی از دلایل از جون 10 هزار تا بچه 18 19 ساله مهم تره

قبول دارم شرایط خیلی بدی هست و باید انتخاب کنید ولی میتونید امسال کنکور ندید و برای سال بعد بخونید

مثل هزاران بچه ای که امسال مدرسه نمیرند و سال بعد میخان برن

ولی اگر نگیرن ظرفیت دانشگاه ها رو چکار کنن؟ بازار کار دو برابری رو چکار کنن؟ اونی که امسال خونده از اول سال باید توی شرایط یکسان با کسی که دیرتر  شروع کرده امتحان بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا من اصلن نمیفهمم مافیا چه نقشی داره الان واقعن یکم منطقی فکر کنید نمیشه عقب انداخت به هزار و یک ...

به هزارویک دلیل هم برگزاریش الان ریسکهدپرخطریه

من خودم واقعا باعقب افتادنش لطمه میبینم معلوم نیس بازبچهام بزارن مرورکنم یانه 

ولی دوست ندارم برم کنکوربدم خدایی نکرده کرونابراخاتوادم سوغات بیارم اونم گرمای اهواز 4ساعت باماسک توگرمابدون کولر باوجودنفس تنگی من 

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  
عزیزم من خیلی بیشتز از شما کنکور دادم من رتبه ام دو رقمی شده تو کنکور  فشاری که روی دانش آموزا ...

من خودم از سال یازدهم دارم بکوب میخونم تو این دو سال و خورده هیچ استراحتی نداشتم هیچی. الانم توی دوران جمع بندیم هستم و مرورام هم تموم شده پس اگ میگم تعویق مال درس نخوندن و اینا نیست که با یکی دوماه نمیشع رتبه نجومی رو دو رقمی کرد اگ میگم بتعویق برای خواهرمه ک سیستم ایمنی ش فوق‌العاده ضعیفه برای پدرمه که برای کارش رفت و امد داره به شهر دیگه ای که از صبح تا شب با این و اون جلسه داره و معلوم نیست میتونه چند نفرو الوده کنه. بهانه های همه مث شما نیستن

قبول دارم شرایط خیلی بدی هست و باید انتخاب کنید ولی میتونید امسال کنکور ندید و برای سال بعد بخونید ...

ما ک نمبگیم لغو بشه فقط عقب بیوفته حداقل تا یکم هوا بهتر بشه ک بشه تو فضای باز ازمون داد

مافیایی مثل قلم چی هر چی تونسته از ما کشیده الان دیگه ما اشباع شدیم هر چی آزمون داره میزاره آزمون هد ...

اصلن درست هم اگر باشه که نیست چون پشت کنکوری ها بیشتر خرج کلاس های مازاد میکنن تا کسایی که سال کنکورشون هست

ولی جدا از اون

بابا دانشگاه ها ظرفیت دارن

همینجوری ما مازاد کاری داریم 

شما سال دیگه کنکور بدی با یک جمعیت دیگه احتمال قبولی ۵۰ درصد کمتره اگر ظرفیت رو بیشتر کنن بازار کار دو برابری ۴ سال دیگه رو چکار کنن؟ کلاس و شرایط تحصیلی رو چکار کنن؟ 

واقعا اونایی ک ب صرف اینکه خودشون خیلی خوب خوندن اصرار ب برگزاری دارن خود خواهن شوخی ک نیس پای جونه کلی ادم وسطه عین این مزخرفای کلاس ک معلم هم یادش نبود میگفتن خانوم امتحان چیشد

بابا من اصلن نمیفهمم مافیا چه نقشی داره الان واقعن یکم منطقی فکر کنید نمیشه عقب انداخت به هزار و یک ...

مافیا خیلیی ضرر میکننن چون الان باید بفکر دانش اموزا کنکوری سال بعد باشن ن سال ۹۹