2777
2789
عنوان

دلبرباشین🥰

488 بازدید | 29 پست

سلام عزیزای دلم لطفایادبگیریم دلبرباشیم مطالعه کنیم راه های سوپرایزکردن همسرمون رویادبگیریم تصورش هم ترسناکه اماهمسرمن فرمانده ناوجنگیه ی آدم بشدت خشکواصیل ک دلش نمیخوادبجزچشم حرف دیگه ای بشنوه این خصلت کارشونه.همسرم هیییچ محبتی بلدنبوداماجوری تغییرش دادم ک همه متعجبن من فقط۱۸سالمه امابجای دنبال کردن اخبارخیانتوکتک کاریوقتل دنبال راه کارهای تبدیل خانوم غری ب قری بودم قصدم ازاین تایپیک پزدادن نیست باورکنیدخوشبختی واسه بچه پولدارانیست خوشبختی واسه بچه زرنگاس زرنگ ودلبرباشین عشقای من.(چندتااسکرین ببینین ازحرفامون)

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مردم چه باحالن😂😂😂

یکی رو دارم که شب و روز به فکرمه💖 ....................................                                                .........................................................................  طلبکاره پولشو می خواد😎😁😂

اصلا ازین چیزا خوشم نمیاد زندگی مگه تئاتره ۴ ساله با شوهرم عین دو تا عاشق زندگی میکنیم ازین چیزای لوسم نگفتیم خیلیم با هم خوبیم

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

همع زنا میتونن دلبر باشن اگع همسر خوبی داشتع باشن 

وقتی تو ی زندگی توجه دو طرفع باشع قطعا زندگی قشنگع 

وقتی هیچی نتونع ستون زندگیو بلرزونع 

من زن و مرد سوا نمیکنم اما تو زندگی ی قدم از هر دو طرفع 

یکی بلد نیست عشقم و عزیزم بگ اما خب ی جوری پشتتع ک ب هزارتا اون عشقم و عزیزم می ارزع 

فقط کافیه درست زندگی کنیم 

خوشبخت باشی اسی🧿🦋

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باورکن بایدباحال باشی وگرنه باحالایه زیادی توخیابونن🥰

آره. واقعا  اینقدر رنگا و رنگ تو خیابون هست باید خودتو رنگین کمون کنی خوشبخت بشی.😍😍

یکی رو دارم که شب و روز به فکرمه💖 ....................................                                                .........................................................................  طلبکاره پولشو می خواد😎😁😂

ایشالله که به پای هم فسیل شید. خوشبخت شید. عاقبت بخیر شید. اصن همه ی چیزای خوب بشید. 

یه عالمه ارزوی خوب واستون دارم... یه زندگی خوب و عاشقانه با یه عالمه بچه      

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم
اصلا ازین چیزا خوشم نمیاد زندگی مگه تئاتره ۴ ساله با شوهرم عین دو تا عاشق زندگی میکنیم ازین چیزای لو ...

الهی دورت بگردم زندگی ک همش لوس بازی نیست اگه بخوام بحثای جدیمونواسکرین بدم شایدخیلیاوحشت کنن اماگاهی اوقات لازمه ازاون حال همیشه عاقل بودنوخانوم بودن دربیای یکم بچگی کنی لوسشی تادلش قنج بره.بهرحال الهی بختواقبالت بلند🥰

باورکن بایدباحال باشی وگرنه باحالایه زیادی توخیابونن🥰

اوناییکه تو خیابونن واحد سنجش مردا هستن مردی که رفت سراغ دو تا استیکر و باحالی بزار بره همه که روحیاتشون یکی نمیشه که ازین حرفای لوس و آبکی بزنه اونم برا دلبری و نگهداری مرد

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
اوناییکه تو خیابونن واحد سنجش مردا هستن مردی که رفت سراغ دو تا استیکر و باحالی بزار بره همه که روحیا ...

نظرت محترمه بانو.الهی خوشبختشی💋