2777
2789
عنوان

دلبرباشین🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 29 پست
دورت بگردم یازوده؟

قربونت برم عزیزم. واقعا خوشحالم واستون

و بهتون تبریک میگم واسه اینکه شما همین که تلاش میکنید روی خودتون کار کنید برای بهتر شدن زندگیتون و فهمیدین که چقدر کارتون درسته. حتما و بی شک موفقیت از آن توستتتتتت گلم... اینکه خانوم خونه دلبر باشه، قری باشه، شوهرشو و اخلاقاشو درک کنه یعنی خانوم واقعیه و میتونه زندگی کنه و حتما خوشبخت میشه

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم

به حرفای منفی توجه نکن و همینجوری ادامه بده عزیزم

یه توصیه دوستانه: هرروز صبح که از خواب بیدار شدی، 2 تا از ویژگی های خوب شوهرتو بگو و خداروشکر کن. بخدا نتیجش شگفت زدت میکنه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حرفای منفی توجه نکن و همینجوری ادامه بده عزیزم یه توصیه دوستانه: هرروز صبح که از خواب بیدار شدی، ...

من اگه این تایپیکوزدم قصدم خودنمایی یاپزدادن نبودن فقط خواستم بگم میشه آدماروتغییردادمن خون دل خوردم۶۳روزخبرنداشتم همسرم کجاست زندس یامرده امابازم زندگی کردم اگه بخوام اززندگیم بگم اشک خیلیادرمیادامامن حالم خوشه زندگیم گلوبلبل نیست امامیخندم ی دکمه ب درک دارم هروقت لازم بودفشارش میدم نظرات همه روتخم چشام امامن حرفم اینه بجای غر قربدن شایدنتیجه بهتری بگیرن🥰

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
من اگه این تایپیکوزدم قصدم خودنمایی یاپزدادن نبودن فقط خواستم بگم میشه آدماروتغییردادمن خون دل خوردم ...

میدونستی همین روحیه ات یعنی تو یه ملکه ای

واقعا خیلی عالی هستی 

همینجوری برو جلو. آینده روشن استتتتتتتت

زندگی سختی داره، اسونی داره، گریه داره، شادی داره

، 

اگه میخای فقط خوش بگذره و اینا که اصن نمیشه گفت زندگی کردن که.. 

شما زوج خوشبختی هستین. و خوشبخت تر خوده شمایین که اینقدر خوب و عالی و خااااانننووومم هستین گلم

روزی هزار تا نفر میان تاپیک میزنن و از بدبختیاشون میگن تهشم هیچ فایده ای نداره 

اما کسی که میاد نکات مثبت زندگیشو میگه، یا چیزای خوب میگه تهش اینه که هرکس اومد یه چیزی یاد میگیره و زندگیشو درست میکنه نه اینکه بشینه بزنه تو سرش. 

میدونستی همین روحیه ات یعنی تو یه ملکه ای واقعا خیلی عالی هستی  همینجوری برو جلو. آینده روشن ...

الهی دورت بگردم خیلی شیرین حرف میزنین خجالت زدم میکنین 😊

روزی هزار تا نفر میان تاپیک میزنن و از بدبختیاشون میگن تهشم هیچ فایده ای نداره  اما کسی که میا ...

شایدباورنکنی خانومه اومده تایپیک زده تودوران بارداری کتک خوردین ازهمسرتون توصیح بدید.خب این چ حرفیه روحیه آدم داغون میشه بخدازندگی همه سخته من خودم باااارهاتامرزجدایی رفتم اماچرابیام بگم تادونفردیگه بخاطرتجربه من ازازدواج بترسن.

قربونت. سلامت باشی. اینا لایق شماس. ذات خوب و داشتن یه شخصیت مستقل پنهان نمیمونه  

همسرتون قطعا میدونستن شما چقدر خوب وخانوم هستین که باهاتون ازدواج کردن. وگرنه خیلیا از مردا هستن که جرأت نمیکنن زنشونو 1 ثانیه تنها بذارن...... 

شایدباورنکنی خانومه اومده تایپیک زده تودوران بارداری کتک خوردین ازهمسرتون توصیح بدید.خب این چ حرفیه ...

واقعا منم خیلی از این چیزا دیدم. و نمیفهممشون

ببخشید شما ایتا دارید؟ 

خب میشه نصب کنید. اخه میخام یه پیشنهاد عالی بهتون بدم. که میتونه به قری بودنتون خیلی کمک کنه

ب منم بگو عزیزم.ایتا دارم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

مرسی عزیزم.من ار ایده ت استفاده کردم.الیته یکم تغییرش دادم.😍😍😍خیلی جالب بود

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)