2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 32 پست
😢 الان حالت چطوره درگیری ده درصدی ریه خطرناکه؟ احتمال داره بیشتر بشه؟ دوستم بعد ده روز از علایم ر ...

من اسکن نمیتونم بدم باردارم

همسرم ولی ریه اش درگیر

من همسرمم از اسفند بخاطر من سرکار نزقت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بستگی به بدن فرد داره عزیزم، من خودم توی محیط بسته گرفتم و فقط از طریق صحبت کردن طرف مقابل، البته اون شخص علائم داشت ولی من به هیچکس منتقل نکردم حتی همسرم، من بدون علائم حاد بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسکن نمیتونم بدم باردارم همسرم ولی ریه اش درگیر من همسرمم از اسفند بخاطر من سرکار نزقت

انشالله خوب بشن زودتر

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
بستگی به بدن فرد داره عزیزم، من خودم توی محیط بسته گرفتم و فقط از طریق صحبت کردن طرف مقابل، البته او ...

یعنی این مدت که مثبت شدین با همسرت باهم بودین ولی منتقل نکردین؟

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
خوب تو محبطم همچين چيزي ممكن نيست 

محیژی که ۱۰۰ نفر باشن همشون مبتلا میشن

من مبتلا شدم ۵تا پزشک عفونی رقتم همگی همینو گفتن

کسی ناقل باشه ماسک نزنه ماسکش بعد دو ساعت مصرف باشه همه رو مبتلا میکنه

[QUOTE=148900974]محیژی که ۱۰۰ نفر باشن همشون مبتلا میشن من مبتلا شدم ۵تا پزشک عفونی رقتم همگی همینو گفتن کسی ناقل ب ...[/QUO

واقعا چرا مردم اين حرفارو باور ميكنن من سراغ دارم آدماي تو يه خونه با اين همه ارتباط يكي گرفته يكي ديگه نگرفته 

همین شماها با این افکترتون ماهارو مریض کردید دیکه

آخه من چي بگم به شما؟يكم تفكر بد نيست آدم بايد انقدر قدرت تشخبص داشته باشه كه هر كسي هر چيز مزخرفي كه گفت باور نكنه بعد تفكر من چطور شما رو مريض كرده؟باور كنيد خيليا كه بيماري حاد ميگيرن بخاطر استرسي كه همين شايعاتت بشون ميدن هست

آخه من چي بگم به شما؟يكم تفكر بد نيست آدم بايد انقدر قدرت تشخبص داشته باشه كه هر كسي هر چيز مزخرفي ك ...

باشه شما درست میگمیتونید‌برید و همه رو مبتلا کنید

ولی فوت یک نفر گردن شماست

طرذ تفکرتون احسنت برانکیزهثالکی میگن قرنطینه مرض دارن

شما راست‌میگید

آخه من چي بگم به شما؟يكم تفكر بد نيست آدم بايد انقدر قدرت تشخبص داشته باشه كه هر كسي هر چيز مزخرفي ك ...

پست خانم اتریسا رو بخونید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4807221/کرونا-گرفتم-اشتهااصن-ندارم?postId=148904057