2777
2789
عنوان

باورم نمیشه ک آرامش دارم تو خونم

217 بازدید | 7 پست

قبلا تاپیک زده بودم در مورد همسایمون،دو واحدیم کنار هم یعنی صدای همه چی میاد تو خونه دیگ فکرشو کنین نصف شب دم صبح ظهر همش دعوا و سرو صدا دیگ چی میشه وای دوسال عذاب کشیدیم تو این خونه بی فرهنگ ب تمام معنا.اهالی محل میگفتن استشهاد جمع کنیم از دستش شکایت کنیم‌ ولی ما میگفتیم نه میخوان برن دیگ...خدارو شکر فروختن رفتن الان اونی ک اومدن جاشون انقدر آرومن عین خودمون زنو شوهرم هستن انقدر با شعورن ک کفشاشونم تو پاگردنمیذارن 

یعنی من بوده بخاطر دعوای قبلیا ۷ صبح بیدار شدم تا شب با سردرد سر کردم...دم اون آدمای با شعور و بافرهنگ گرم ک فرهنگ آپارتمان نشینی رو رعایت میکنن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ سال با ی همسایه دیوونه زندگی کردم وقتی رفت حس تو رو داشتم روز اثاث کشیش بشکن میزدم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اخه با بچه سخته آدم آروم باشه ما قبل بچه هیچ سر و صدایی نداشتیم ولی الان چی😭

عزیزم بچه اره ولی خود ادم بزرگ ک دیگ نباید انقدر اذیت کنه هی میگفت ما مشکل داریم خوب مشکلتونو حل کنین ما تو خونه خوابیم چرا باید اسایشمونو از دست بدیم حالا دو واحد نباشه اشکال نداره ولی نه مثل ما ک انگار تو خونه ما دعوا میشد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من ۳ سال با ی همسایه دیوونه زندگی کردم وقتی رفت حس تو رو داشتم روز اثاث کشیش بشکن میزدم

باور میکنی وقتی فهمیدم ک داره میره میرقصیدم تو خونه 😂😂😂اخرش مرده اومد از شوهرم عذر خواهی کرد شوهرم بهش گفت دوسال دهن مارو سرویس کردی خواهشا با بقیه اینکارو نکن 

جاری منم از طبقه پایین خونه من رفت تازه آرامش پیدا کردم. ولی بیچاره اونایی که همسایه قبلی شما رفتن ...

همین منم میگم رفتن ی نفر دیگ رو عذاب بدن بخدا انقدر این ک اومده آرومه دلم میخواد برم ازش قدردانی کنم 😂😂