2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سپبده۸۲۷۲ 

@اعتصامی  

@همخونه_بهار  ‍ ه_بهار  @نازی۱۷

@همخونه_بهار   

@حریرابریشم   @dordone98  

سلام مهربونا فردا روز تاسوعای حسینی نوبت ختم منه شمارو به دوست ابوالفضل زندگیم داره ازهم میپاشه خیلی برام دعا کنید شوهرم پشیمون بشه وبیاد دنبالم وکارم به طلاق نرسه خیلی محتاجم به دعاتون بادلای پاکتون واسم دعا کنید 😔

@dordone98

@سارادلارام رام 

@آرزوشکوه ه   

@mohadese1379 79       

@mamanzari1363  3

سلام مهربونا فردا روز تاسوعای حسینی نوبت ختم منه شمارو به دوست ابوالفضل زندگیم داره ازهم میپاشه خیلی برام دعا کنید شوهرم پشیمون بشه وبیاد دنبالم وکارم به طلاق نرسه خیلی محتاجم به دعاتون بادلای پاکتون واسم دعا کنید 😔

@dordone98   8  @سارادلارام   رام  @آرزوشکوه   ه  &n ...

عزیزم طبق لیست امروز نوبت شما بود که

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍

@maryamnazi  

@دهه_شصتی_بلا       

@mehad      

@یخانم   

@تارایی۹۸ ‍ 

گلم من نفر۲۴ هستم یعنی فردا 

شما لیست را ببینید نفر نوزدهم نداریم پس شمامیشی نفر 23حالا یک نگاه بندازید من شک کردم

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍