2777
2789
عزیز دلم این چله خیلی وقته شروع شده

بله ممنون گلم

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۱۰۰۰تامیفرستم براتون واز خدا میخوام بحق امام زمان حاجت روا بشین ان شاالله

ممنون عزیز دلم.انشاا...از دعای شما خدا و امام زمان کمکم کنن.خیلی لطف کردی به من❤🌷

@mhslty   @تارایی۹۸   @یخانم   @maryamnazi   @دهه_شصتی_بلا   & ...

باشه عزیزم من ۵۰۰تا میخونم ...الهی بحق این شب عزیزم که شب اول محرم هس خدا پناهت باشه وکمکت کنه با مصلحت خودش به بهترین روش ممکن برگردی خونه زندگیت وشوهرتم خوب شه باهات وخوشبخت وعاقبت بخیر بشید انشاءالله....💚💚❤❤

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

من هر روز میخونم کساء رو انشاءالله هممون حاجت روابشیم بحق امام حسین💚💚

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
‍   @shahla   @فاطمه92   @گلزعفرون     @zahhhhra     ...

عزیز دلم برات    ۵۰۰  تا صلوات فرستادم 

ایشالا خدای مهربون خودش یه نگاه به دلت بندازه وحاجتت رو بده گلم 🤲🤲🤲

امیدوارم به زودی اوضاع زندگیت روبه راه بشه و در کنار همسرت زنگی آروم  و شیرینی داشته‌باشی🌺🌺

باشه عزیزم من ۵۰۰تا میخونم ...الهی بحق این شب عزیزم که شب اول محرم هس خدا پناهت باشه وکمکت کنه با مص ...

ممنون عزیزم.خداخیرت بده.انشاا...از دعای شما همه چی درست بشه