2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mamanzari1363     @مائده6525221     @پرندگان     @بانورهایی97 ...

عزیزم ان شاالله که حاجتت برآورده بشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@سپیده8272     @اعتصامی     @همخونه_بهار     @حریرابریشم & ...

۱۰۰۰ تا میفرستم.ان شاالله حاجتتو بگیری.هر چی صلاحته پیش بیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

@dordone98     @آنیتاآنیتا   @آرزوشکوه     @greftar     ...

سلام عزیزم انشالله که آشتی کنید باهم و دل شوهرت بزندگیتون گرم بشه.عزیزم خیلی ختم دارم راستش.۳۰۰تا میفرستم به نیتت عزیزم.ببخشید بیشتر نمیتونم کمکت کنم.اگر بیشتر گفتم میام میگم بهت.

ممنون عزیزم.انشاا...از دعای شما خدا کمکم کنه

عزیزم یه چیزی بگم اگر دوست داشتین نیت کنید که انجام بدین.نیت کن انشالله دادگاهت بخیر و خوشی بگذره بیای اینجا تاپیک بزنی برای حاجت بقیه کاربرا صلوات بفرستی یا حمد یا هر چیزی و به هرتعدادی که دوست داشتی بخونی.

سلام دوستان منم هستم اگه لیستتون کامل نشده

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ