2777
2789
عنوان

دندون

59 بازدید | 10 پست

سلام عزيزان

دخترم يه مدته ابريزش دهان داره و دومشتي همش دستاش تو دهنشه

يعني ميخواد دندان دراره؟

زود نيست؟!سه و نيم ماهشه؟

الانم انگار از خارش لثه هاش داره بي تابي ميكنه چيزي هست كه ميزنن بي حسميكنه اره؟ميشه بزنم؟ضرر نداره براش؟اسمش چي هست؟

ای جوووووون😍😍😍😍😍😍

ازین ژله ها بخر که گاز بگیزه لثه هاش اروم شه😍😍❤️

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جوووووون😍😍😍😍😍😍 ازین ژله ها بخر که گاز بگیزه لثه هاش اروم شه😍😍❤️

لثه گير داره مدل قلب خريدم حال نميكنه باهاش هي مشتشو عروسكاشو ميكنه دهنش

ميگم نكنه بخاطر دردس بعد اين از خواب شبم بيدار شه؟چيكار بايد كنم؟

لثه گير داره مدل قلب خريدم حال نميكنه باهاش هي مشتشو عروسكاشو ميكنه دهنش ميگم نكنه بخاطر دردس بعد ا ...

یه تیکه های پلاستیکی خارخاری هست میکنن تو انگشت بعد باهاش لثه های نوزدا رو میخارونن ازونا هم میتونی بگیری خودت براش بخارونی

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
من شنيدم يچيز هست كه بي حس ميكنه اخه

بله میدونم واسه همین گفتم دندونی براش بخر چون این ژل های بی حس کننده ترکیباتی ب اسم گیزیلوکائین داره و جذب لثه میشه میتونه اسیب بزنه به لثه هاش حتی شنیدم میتونه باعث تشنج بشه