2777
2789
عنوان

مامانای حامله بیاین

131 بازدید | 11 پست

من 7 هفته و 3 روزمه. دوشبه ک پاهام خیلی داغ میشع. مجبورم شب پاشم پاهامو با اب سرد بشورم. در طول روز پاهام سرده. چزرا اینجوریه شماهام اینجوری بودین؟

منم قبل حاملگی همینطور بودم الانم بیشتر شبا میشورم میام جلو کولر تا خوابم ببره یا پارچه نخی خنک میزااارم خیلی سخته

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

اولای بارداری هورمونها بهم ریخته ،تا بدنت باهاش سازگار بشه طول میکشه ، من اولا گر میگرفتم یهو لرز میکردم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم قبل حاملگی همینطور بودم الانم بیشتر شبا میشورم میام جلو کولر تا خوابم ببره یا پارچه نخی خنک میزا ...

قبل از حاملگی اینجوری بودی؟ینی الان ک بارداری نیستی اینجوری؟

قبل از حاملگی اینجوری بودی؟ینی الان ک بارداری نیستی اینجوری؟

چرا الان بدتر شده

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
کاش منم لرز داشتم همش گر میگیرم انگار رو اتیش نشستم .یهویی هم گر میگرم 

نهههه لرز هم بده خیلی ...

ببین بهو نصف شب دندونام میخوره بهم ... نمیتونم پاشم پتو بکشم روم ..تمااااام تنم مور مور میشه حس میکنم یخ گذاشتن توی کمرم ..

.

بعد تا برسونم خودمو با اون حالم دستشویی ببین چی میشم ... چون لرز میکنم جیشم میخواد بریزه😭😭😭😭

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز