2777
2789
عنوان

بچه ها دنبلان حرامه نه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مزه چی میده مثلا ؟؟ من احساس میکنم مزه جیگر گوسفند میده ،،همینژوری شیرینه

نه شیرین نیست،خیلی لذیذه،چربه،با آبلیمو و نمک خیلی خوش طعمه

مزش شبیه جیگر نیست

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نمی‌دونم والا از بچگی مامانم بهمون میگفتن خرامه ،،،،،

حرامه پس.. کار خوبی کردی نخوردی

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
مزه چی میده مثلا ؟؟ من احساس میکنم مزه جیگر گوسفند میده ،،همینژوری شیرینه

نه مزه جگر نمیده

نمیدونم چجوری بگم مزش چجوره

اما من کلا خوش غذام

عاشق کله پاچم همه چیشو میخورم و همه چیم برام خوشمزس🤤🤤

نه شیرین نیست،خیلی لذیذه،چربه،با آبلیمو و نمک خیلی خوش طعمه مزش شبیه جیگر نیست

خیلی حرفه ای هستی ها... مزه ش تقریبا مثل مغزه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خیلی حرفه ای هستی ها... مزه ش تقریبا مثل مغزه

نه،دوبار بیشتر نخوردم😂

ولی خیلی طعمش و دوست داشتم،لذیذ بود

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نه،دوبار بیشتر نخوردم😂 ولی خیلی طعمش و دوست داشتم،لذیذ بود

نوش جونت عزیزم تا بهت حمله نکردن فرار کن...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
نوش جونت عزیزم تا بهت حمله نکردن فرار کن...

😂😂😂فدات،من رفتم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😂😂😂فدات،من رفتم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😂

...برای پیروز😍و احتمال انقراضش😔...                                                                                                  ( دهه شصتی هستم )