2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 48 پست
چند سالته مگه

۱۶🤐😁

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی در حدی که از خواب بیدار میشه گریه نمیکنه

شوهرت راضبه؟

از لحاظ اعصاب و روان امادگی داری؟

وضع مالیتون مناسبه برا هزینه پوشک و ...یه بچه دیگه؟

اگه اره است جوابت بیار 

من ک بچه ام چهارسالشه اصلا دلم بچه نمیخاد درک نمیکنم اصلا زنایی که بچه بازم دلشون میخاد 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

من ی دخترِ ۴ ماهه دارم

فقد اگه این روزامو دیده بودم   آرزو میکردم اجاقم کور بود

چیه بابا یکم نفس بکش  کِیفِ زندگیتو ببر

بچه چیکار واسه آدم میکنه

اونم تو این شرایط و اوضاعِ کشورِ ما   ب نظرم خیانته درحقِ بچه ها 

والا فردا درنمیان بگن  مارو چرا آووردین تو این جهنم!!

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
😂😂😂😂

😅

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
موفق باشی

سپاس همچنین

استارترپسرمنم خیلی نوزادی آرومی داشت منوشوهرم تصمیم گرفتیم هروقت پسربزرگم یه سالش شداقدام کنیم تابچه هامون باهم بزرگ شن چون بالاخره دومی رومیخاستیم بیاریم دیگه  جلوگیریمون جدی نبودمن باردارشدم فاصله سنیشون ۱۴ماهه هم بازی های خوبی ان الان پسربزرگم ۳سالشه من میگم اگه هم نظری باشوهرت اقدام کن اینطوری بهتره 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
استارترپسرمنم خیلی نوزادی آرومی داشت منوشوهرم تصمیم گرفتیم هروقت پسربزرگم یه سالش شداقدام کنیم تابچه ...

😁خیلی دلم میخواد منم چون میدونم بالاخره دومی رو میارم اما نمیخوام فاصله سنی خیلی زیاد باشهه موندم هنوز 

شاید همه چیزم خیلی خوب بود 

یکمم وقت بده عزیزم من خودم قبل یکی دوسالگی دخترم سه تا دختر میخواستم با فاصله یه سال.چدن هم بارداریم عالی بود هم زاطمانم دخترم فوق العاده خوش اخلاق .. اماااا بزرگ شد بدونی چه آتیشی شد😂😂الان ده سالشه تنهاست همچنان.میگم خداروشکر شوهرم عاقل بود نزاشت.ولی اگه تصمیمت جدیه سال دیگه اقدام کن تفاوت ۴ سال خیلی خوبه

😁خیلی دلم میخواد منم چون میدونم بالاخره دومی رو میارم اما نمیخوام فاصله سنی خیلی زیاد باشهه موندم ه ...

من متولد۷۶ام دوتادارم خودمون اینطوری دوست داشتیم 

واینکه پسرم خیلی عاقل وساکت بودهم درنظربگیررر

نفس من زندگی من پسرای قشنگم