2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

627 بازدید | 48 پست

سالم خوبید 

من ی پسر بیست و یک ماهه دارم 

الان چند وقته دلم عجیب بچه میخواد موندم چی کنم از ی طرف میگم پسرم بزرگ شده تازه دارم راحت میشم از ی طرفم ی بچه دیگه دوست دارمممممم موندم چیکنم میترسم بیارم بعد پشیمون شمممممم کمک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با این سنم دلم بچه میخواد ولی ایا به نفعمه؟؟؟؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

خیلی زوده

بزار بچت بزرگتر شه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

اگه شرایط مالی و روحیش رو داری خوب بیار.باهم بزرگ میشن اختلاف سن هاشون هم کمه.حالا ممکنه تا چن سال دیگه نظرت عوض شه و کلا بگی همین یکی

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود