misrozz مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 93 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 20 پست شوهرم خیانت کرد وسایلای خونمو جمع کردم اوردم خ مامانممنو دوست نداره معلوم بود ازاول زندگی ولی من دوسش داشتم بخاطرش همه اخلاقشو تحمل میکردمیه دختر ۳ساله دارم نمیدونم چیکارکنمازتون کمک میخام نظرتونو بهم بگید چیکار کنم 1399/05/12 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 93 کاش طلاق نمیگرفتی😐 من هنوز طلاق نگرفتم فعلا مهریه گذاشتم اجرااما دوسم نداره فقط منو برای بچه میخاد
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 93 عزیزم حتما برو مشاوره همه فهمیدن فامیل میگن جداشو باهمچین آدمی نمیشه علاقم یه طرفس اون علاقه ای نداره الان بااون طرف که هست خونه داره نمیدونم براش خونه گرفته یاخود زنه داشته من بچه دارم اینو چیکارکنم بهم میگه بیا زندگی کن ولی ازم هیچ توقعی نداشته باش
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 93 ازکجا فهمیدی؟ خب زن میفهمه مردش محبتش کم شده توجهش سکسش کم میشه.همش به هیکلم گیر میدادرفتم مسافرت سرخاک بابام اومدم دیدم کمدش تمیز دمپایی زنونه جلو حموم یخچالم سالم بود بهم میگفت خرابه تمام گوشت مرغام نبودمنم گذاشتم اومدم خونه مامانم حالا الان نمیدونم چیکارکنم بایه بچه.دردم ۲تاس هرشبم گریس
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 93 اگه نگرانی شوهرت بهت خیانت میکنه، این مطلبو بخون ممنون خوندم ولی نمیدونم چیکارکنم الان بااون زنس احساسی بمن نداره فقط منو برای بچه میخاد علاقم یه طرفس ازاول زندگی دعوا به هربهونه ای میرفت بیروناومدم خونه مامانم اصلا نه زنگی هیچی انگارازخداش بود خانوادشم اجازه ندارن یعنی گفته زندگی خودمونه
کبری_اصل عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 144 ممنون خوندم ولی نمیدونم چیکارکنم الان بااون زنس احساسی بمن نداره فقط منو برای بچه میخاد علاقم ... به مشاور مراجعه کن. میتونه راهنماییت کنه
misrozz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 93 خیلی سخته.حالا که اومدی همونجا بمون تا بیاد تکلیفتو معلوم کنه.خودت برنگرد خونه که طلبکار میشه و با ش ... کاش به حرفت گوش میکردم اما زندگیم داشت پاشیده میشد بچم اسیب روحی دید الانم داره کار خودش میکنهدارم زندگی میکنم فقط بخاطر بچم جداشم میفته دست نامادری..مرسی گلم ازپیشنهادت