2821
2789
عنوان

خیانت

465 بازدید | 20 پست

شوهرم خیانت کرد وسایلای خونمو جمع کردم اوردم خ مامانم

منو دوست نداره معلوم بود ازاول زندگی ولی من دوسش داشتم بخاطرش همه اخلاقشو تحمل میکردم

یه دختر ۳ساله دارم نمیدونم چیکارکنم

ازتون کمک میخام نظرتونو بهم بگید چیکار کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم حتما برو مشاوره 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

لایک 🙄

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
حالا مطمئنی خیانت کرده شاید اشتباه متوجه شدی یا زود قضاوت کردی یه چیزی دیدی ولی حقیقت یه چیز دیگست ش ...

اره مطمئنم 

ازوقتی من ازخونم اومدم شبا خونه نمیره جاریم بهم گفت 

خیلی سخته.حالا که اومدی همونجا بمون تا بیاد تکلیفتو معلوم کنه.خودت برنگرد خونه که طلبکار میشه و با ش ...

اصلا زنگ بهم نمیزنه که برگرد بچه پیشش بود همش بهم میگفت برگرد بچه گریه میکنه ترومیخاد بچرو اوردم پیش خودم دیگه نه زنگ اقا میره شمال شبا هم خونه نمیره جاریم گفت

اوف بخدا موندم میگن طلاق بعضیا میگن جا خالی نکن برای کسی