2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی منم بگو لطفا هر حسی در موردم داری

از لحاظ ظاهری دوست داری مرتب باشی 🤔

شلخته نیستی ، فکر کنم رویایی هستی یه کم 

مادیاتم برات مهمه 🙄♥️

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

@بارانه_بهشت   عزیزم ببخشید حدس میزنم توتاپیکت ♥️

این چ حرفیه💚😊

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه ها قفل کنم به درساتونم برسید؟

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بابا دوست من با 1000 جهرم پزشکی آورد یکی دیگه با 2500 اونم جهرم آورد

من درباره درصد صحبت کردم ن رتبه میگم با اون درصدا سالای قبل میشد رتبه بالاتری داشت ولی کنکور 98 اومد پایین

قطعا درصدای اونا خیلییی با درصدای کنکور 96 فرق داشته(بالاتر بوده)

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
در مورد کنکورم چی

خوندی انشالله قبول میشی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

منو هم بگوووو عزیزممم کنکور ارشد دارم، با اینکه آماده نیستم و چند روز دیگه کنمورمه نمی‌دونم چرا است ...

بهتر که استرس نداری نخونده باشیم قبولی 😁

ریلکس باش 

آقا من قبول میشم یا نه

میشی