بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر مهربون از منم بگو 😢😢😢😢 از ظاهرم بگو از خودم بگو از ایندم بگو
خب یه ادمی هستی که وجدان داره ، بی احساس نیست
معنویاتو قبول داری ولی مشکل داری تو زندگیت فک کنم
انشالله حل بشه اگه هست ♥️
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
دوستای عزیزم هر کی این پیاممو میخونه برا قبولی خواهرم یه صلوات بفرسته برا زیر ۱۰۰ گذاشتنش اگه خدا بخواد ....لطفا یه صلوات بفرستین تا نتیجه ی ۷ سال دوری از خانواده و زحمتشو بگیره
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون