2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
خیلیا آیندشون با لغو کنکور خراب میشه درس خوندن به این راحتیایی ک فک میکنیم نیس یه نفر از زندگیش زد ...

تاکید میکنم کسی که ی سال خر زده اگه قراره با ۳۰ روز تعویق جایی قبول نشه صد در صد کند ذهنه و نتیجش میشه مث دکتر مهندسای بیسواد جامعه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه واقعا نمیخوام بیام این جا 

خیلی سست اراده ام

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
باورم نمیشه🙄🙄🙄🙄🙄ببخشیدا وای عقل تو سرتون هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا ماسک بزن برو بخش کرونایی ها دیگه &nb ...

عزیزم این بحثا سر یک ماه تعویق نیس

سر یک ساله

وگرن یک ماه دیگه وضع از الان بدتره چون آنفولانزام با پاییز میاد

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
عاقا حس ششمت قویه؟ من کنکور چی و کجا قبول میشم یعنی کدوم دانشگاه؟

گاهی درسته گاهی غلط ولی فک کنم خیلی نخوندی ...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

آقا!  اصلا سخخخخخخت بود. خیییلی سخخخخخت! پاشید برید سرِ درستون؛ باور کنید یه تست هم با اطمین ...

من وقتی سرِ آزمون بین دو تا گزینه که خیییلی شک داشتم و میدونستم جوابش خیلی آسونه؛ کلی فحش رکیک به خودم دادم که چرا حداقل چند روزِ آخر رو بیشتر نخوندم.

شما الان تو این تاپیکید؛ رقیباتون؛ سرِ درسشون!

پاشید جانِ ما...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
تاکید میکنم کسی که ی سال خر زده اگه قراره با ۳۰ روز تعویق جایی قبول نشه صد در صد کند ذهنه و نتیجش می ...

امروز جلسشون درمورد کنکور گرفتن یا لغوش بود

یک ماه دیگه با پاییز آنفولازام میاد

وضع از الان بدتر میشه

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
واي بيستو سيو ديدين؟

نه چی گفت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون