2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

فک کردید کنکور اسون باشه خوبه؟؟

پارسال خوب بود؟؟؟

طرف درصداش باالاااااا پزشکی نیورد

امسال در حد کنکور 96 هست

اگرم نخوندید تا الان سوالا کنکورو کار کنید حداقل ی رتبه ابرومند بیارید

امروز معلوم بود مش کاظم اجازه تعویق نمیده 

الکیم برا درس ناامید نشید الان نخوندید سال دیگم نمیخونید پس نگید برا 1400میخونم همین الان شروع کنید مرور کنید چون کنکوریای 1400خیلی وقته شروع کردن شما بخواید1400هم کنکور بدید باز باید از 2 ماه پیش میخوندید

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفترچه هاش واسه اسفند بود....اونموقع ک معلوم نبود اینطوری میشه

رو دفترچه تاریخ آزمون رو زده ۹۹/۴/۲۸

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
فک کردید کنکور اسون باشه خوبه؟؟ پارسال خوب بود؟؟؟ طرف درصداش باالاااااا پزشکی نیورد ...

حالا کسی که میخاد ۱۴۰۰ کنکور بده رو به خاطر دوماه نا امید نکن لطفا کسی که اراده قوی داشته باشه دو ماهو جبران میکنه

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
تو جای اون آدمی که یک سال روزی ۱۲ ساعت پشت میز نشسته نیستی عزیزم درکشون کنیم ماسک بزنن فاصله رعایت ...

باورم نمیشه🙄🙄🙄🙄🙄ببخشیدا وای عقل تو سرتون هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا ماسک بزن برو بخش کرونایی ها دیگه  نمیگیریییییی که اه

مگه همه چی ماسکه

بخدا دیوونه این 

خاک تو سر اونی که یه سال ۱۲ ساعت خونده بعد با ی ماه تعویق هیچ قبرستومی قبول نشه

شما هم حای کسایی ک کرونا گرفتن و نتونستن بخونن و الان فرصت جبران دارن نیستی

😂واقعا الان فهمیدم ک‌کشور ب دست چ‌کسایی اداره میشه شما ک از قبل نظرتون همین‌بود غلط کردین الکی حلس ...

وای دلم مخاد برم فوش بدممم

مخام بگم بخق علی همتون کرونا بگیرین قرنطینه بشین تو خونه صاعقه بزنه ب خونتون سرتون نصف بشه زلزله بیاد زمین دو نصف بشه برین زیر زمین موشک بزنه بترکین نسلتون منقرض بشه

😠😠😠😠

برم اینارو بگم تو گونیم نمکنن😂😂؟؟ 

رو دفترچه تاریخ آزمون رو زده ۹۹/۴/۲۸

آقا! 

اصلا سخخخخخخت بود.

خیییلی سخخخخخت!

پاشید برید سرِ درستون؛ باور کنید یه تست هم با اطمینان درست بزنید؛ سه نمره مثبت جلویید...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
برعکس دوستای من فقط میخوان از شر غر غرای مامانشون راحت شن! من دورم درسخون اینجوری ندیدم!  امید ...

خیلیا آیندشون با لغو کنکور خراب میشه

درس خوندن به این راحتیایی ک فک میکنیم نیس

یه نفر از زندگیش زده یک سال درس خونده

دیگه نمیتونه اگ یک سال دیگه عقب بیفته

اگه لغو میشد طبعاتش از مرگ آدمم بیشتر بود

اوناییم ک موافق لغون فک کنن لغو شده امتحان ندن

بقیه شاید بین مرگ و آیندشون، آیندشونو انتخاب کنن

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

تصمیمشونو گرفتن دیگه چرا میاید اینجا عقده گشایی میکنین اعصاب بقیرم خورد میکنید برید درستونو بخونید دیگه اه 😒😒😒

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠