2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
چی خوراکی ندادن؟ عاقا من اعتراض دارم من موقع ثبت نام کنکور پول کیک و آب معدنیمو هم حساب کردم مگه ا ...

🤣🤣🤣

نه ببین نذاشتن من ببرم داخل موز برده بودم با خودم

ولی بقیه همه چی اوردن تو خوراکیشونو

اونا میدن خودشون

ولی کیک ندادن 

اب معدنی و شکلات فقط همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما حسم میگه کنکور تعویق نمیشه

حس منم همینو میگه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

🔴تا دقایقی دیگه نتیجه تعویق یا عدم تعویق #کنکور99 اعلام میشه, امیدواریم تلاش ها نتیجه بخش باشن

#فوری

نمایندگان مجلس در جلسه امروز هیچ چیزی را نمی پذیرند و فقط #تعویق_کنکور می خواهند

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
ارشدی؟

نه سراسری

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اره عزیزم میفهمم چی میگی  منم کاملا شما رو درک میکنم چون خودمم کنکور ندارم حق اظهارنظر هم ندا ...

ایشالا ک خدا برا هیشکی پشیمونی نیاره ❤️❤️❤️❤️❤️

😁اولین نفری هستید این مدت دیدم با لحن بد و کوبنده صحبت نمیکنید و هی به بقیه نمیگید تنبل درس نخون 

منم ۹۹ددصد میگم نمیشه الان میان میگن با رعایت پروتکل برید کنکور بدین 

بعدم از مشکلات تعویق و برگزار نشدن کنکور میگن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

حس منم چون شانس  بسیار یسار تخمی دارم 

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
🔴تا دقایقی دیگه نتیجه تعویق یا عدم تعویق #کنکور99 اعلام میشه, امیدواریم تلاش ها نتیجه بخش باشن #فو ...

فاصله خودشونو ببینید🙄

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖