2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

موافقان تعویق اصلا کوتاه نیومدن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست می گی ولی الآنم واقعا خطرناکه کاش بذارن هوا سرد تر شه آبان یا آذر برگزار کنن و ترم جدید و از به ...

اره ببین حرف خوبیه به شرطی که بدونیم اونموقع شیوعش کمتر میشه در حالی که احتمالش خییلی زیاده که دوباره تو فصل سرما موج جدی تری ازش راه بیفته

وزیر بهداشت سی صد درجه حرف هایش فرق کرده با روز گذشته و اینکه بازم تاکید می کنم «صبر کنید»

وزیر بهداشت وعده ما سر پل صراط   

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
بله اگه هر سال دیگه ای بود منم ارزوم بود عقب بیفته نه امسال که اوضاع اینطوریه.من مدرسه تیزهوشانم همه ...

از جمله ي اگه تعويق بشه بدتر ميشه متنفرم ياد جمله ي تابستون بشه بهتر ميشه منو ميندازه

شکرت خداجون💕

من که هیچی نخوندم،رشته ات چیه؟

عمران من که اصلا نخوندم واسه همین ریسک نمیکنم نمیرم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
اخه میدونی واقعا این دلیل اصلا کافی نیست من خودم لامپ اون اتاقی که توش کنکور دادم پر پر میزد اخرم خ ...

چی خوراکی ندادن؟

عاقا من اعتراض دارم من موقع ثبت نام کنکور پول کیک و آب معدنیمو هم حساب کردم

مگه الکیه سر جلسه ندن؟

اصن یکی از دلایلی که منم کنکور ثبت نام کردم برا کیک و آب معدنیشه...