2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطق حالیشون نی کاش تعویق نشه همون تیرماه امار کمتر بود

و واقعنم نتایج خیلی خیلی تغییر خواهر کرد شاید کسایی ک تیر رتبه خوب میاوردن الان نتوننن و برعکس 

بنظرم عمده داوطلبا خراب میکنن ازمونو چون خیلیا بی انگیزه شدن و نمیخونن 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
تصمیمم عوض شد فرهنگیان نمیرم میرم علوم سیاسی میخونن رییس جمهور میشم پدر. این مافیای کنکور رو در میار ...

من علوم سیاسیم

ولی خب مشکل شخصی داشتم انصراف داد

دوباره کنکور میدم

رشتع مسخره ایه😐

هیچی نمیفهمی

پارسال مدرسمون با رتبه س هزار منطقه دو تربیت بدنی فرهنگیان اورد

البته اینایی که من گفتم انسانی بودنا

رشته ها باهم فرق میکنن

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بحث بین نمکی و موافقان تعویق بالا گرفته اندکی صبر 

نمکی  معلوم نیست کدوم طرفیه 

موضعتو مشخص کن بابا

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
نمیزنی خب سر کنکور

چشمام نمیبینه عزیزم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عینکیا با ماسک سختتون نیست ؟ من سختمه 😭😭😭😭😭

از این ماسک ها که شبیه فی لتر دار ها هستن ولی فی لتر ندارن از اونا بزن..
میتونی قبل زدن ماسک عینکت رو با صابون بشوری بخار نمیکنه...ماسک رو با عینکت تنظیم کن