2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
اخه گفتی بفرمااااااااا  فک کردم خبر نهایی رو شنیدی 😁

نهههههه   خبر اينكه ميگن با رعايت كامل برين كنكور بدين كرونا بگيرين برگردين ولي من اميدوارم چرا خخخخخخخخخخخ  

شکرت خداجون💕

خواهری ازدیرو پستاتو میخونم  ی جور میحرفی انگار توام تو جلسع ای کلا حرفات ارامش میده بهم   ...

اسی به حرفم رسیدی  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان نفری صد تا صلوات بفرستیم باهم الان

من میفرستم

عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))
به احتمال زیاد تا ۱۹ جلسس دعا کنید و ریلکس کنید

چند ساعته دارن اون توو میوه های لاکچری میخورن و میخندن آخرشم میان میگن نع بچه ها برن امتحان بدن بهوه در نیارن 

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
اسی به حرفم رسیدی    

😁🤣💚

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
اجیا بجای ین همه استرس درمورد رشتتون باهم بحرفین درمورد هدفتون یکم استرستون میره 

هوشبری یا بینایی سنجی یا پرستاری😫🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛