2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61223 بازدید | 4305 پست
بفررررررررررررررررررررررماااااااااااااااااااااا

دیدی؟؟؟دیدی؟؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجیا بجای ین همه استرس درمورد رشتتون باهم بحرفین درمورد هدفتون یکم استرستون میره 

سال اول پرستاري ازاد اوردم كلاس گذاشتم نميرم همه دوستام رفتن ازاد پيرا پزشكي سال دوم مشكل پيش اومد نخوندم همونم نياوردم امسالم اينه اوضاع از پانسيونوكلاسا افتادم الانم استرس مردن سال اول هرچي اوردين بدين برييييييين

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

من سال سوممه و میگم تعویق  یه تفسیریه داری

ان شالله قبول شی

والا تعویق امار کرونارو بیشتر میبره بالا کمتر هم نمیکنه

مگ میشع جایی ک کنکور میدن کولر نزنن

من دوسالی ک کنکور دادم همجا کولر بود

😎
عه هدفمون یکیه منم موخام  پارسال تا مصاحبه رفم

تو مصاحبه رد شدی؟؟انسانیی؟؟رتبه ت چند شد؟؟؟

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
خودت پس اینجا چی کار میکنی 😅

تایم استراحتمه عزیزم 

و تستایی ک بلد نبودم رو برا گروه رفع اشکال فرستادم منتظرم حل کنند

بهرحال من برا خودتون میگم ک اگه تعویق نشه تایم از دست ندید

‏دوستم زنگ زده میگه داری بیست میلیون تومن دستی بدی بهم

‏جداً بعضی ها چقدر رو دارن

‏والا من دعام که میکنم روم نمیشه انقدر پول از خدا بخوام

#جک

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
ان شالله قبول شی والا تعویق امار کرونارو بیشتر میبره بالا کمتر هم نمیکنه مگ میشع جایی ک کنکور میدن ...

وقتی تو هوای خنک باشه میتونن تو محیط های سر باز یا حتی بسته باشه و نیازی به کولر و اینا نباشه 

واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹