2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که موافق تعلیق کنکورن همونایی هستن که درسخون نیستن وگرنه کسایی که چندین ساله دارن شب وروز تلا ...

داداشت روزی چند ساعت میخونه؟

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
کسایی که موافق تعلیق کنکورن همونایی هستن که درسخون نیستن وگرنه کسایی که چندین ساله دارن شب وروز تلا ...

اره ما درسخون نیستیم کنکورم برای سرگرمی شرکت کردیم نه برای ایندمون

✈🇺🇸

من مثل خر خوندم ولی الان دوروزه کرونا گرفتم و نمیتونم درس بخونم خدا کنه تعویق بیوفته یخرده بتونم روبراه شم و ادامشو هم تموم کنم

به هر کس که مینگرم در شکایت است!                        در حیرتم لذت دنیا به کام کیست؟🌻🌈🌸

وقتی از اسمون سنگ بباره میخوره تو کلمون ومیمیریم دیگه اینده ای نداریم که براش بجنگیم

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
داداشت روزی چند ساعت میخونه؟

۱۶ الی ۱۷ ساعت 

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88

عزیزم استارتر جون الکی تلاش نکن کارت ورود به جلسه ارشد رو دادن سراسری هم برگزار میشه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
انشاءالله زود زود خوب بشی گلم دعا کن عقب بندازن

ایشالله

توهم دعا کن من خوب شم😁

به هر کس که مینگرم در شکایت است!                        در حیرتم لذت دنیا به کام کیست؟🌻🌈🌸