2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
بچه ها شهریاری رییس کمیسیون بهداشت که موافق سرسخت تعویق هست تو جلسه حضور داره. قالیباف گفت تعویق بدی ...

مگه ۶۰درصد نبود؟😐

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
این مخالفای تعویق یا نتشون بستن یاهم انلاین میشن اصلا پیاما نمیخونن حتی گوش نمیدنن ک دلیل ما چیه فقط ...

ب نظر من ک همچین ادمایی لایق تحصیل نیستن چون منطق ندارن چون عقل بلوغ فکری ندارن و تخصیل این ادما تو اینده فاجعس😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مخالفای تعویق یا نتشون بستن یاهم انلاین میشن اصلا پیاما نمیخونن حتی گوش نمیدنن ک دلیل ما چیه فقط ...

میخونن

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
خو بیچاره یه سال خونده ...الان کنکور برگزار نشه که چی؟!!! برا خودتون بد میشه...الان داغید انگار متوج ...

یه جوری داری بحث میکنی انگار دست ماست که تعویق بشه یا نه

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
الان شما جهان اولی هستی که میگی کنکور برگزار نشه؟؟؟؟   هر وقت برگزار بشه خطر کرونا هست تازه پ ...

کسایی که موافق تعلیق کنکورن همونایی هستن که درسخون نیستن

وگرنه کسایی که چندین ساله دارن شب وروز تلاش میکنن سنگم ازآسمون بباره حاضرنیستن آیندشون به فنا بره

برادر من شب و روز درس میخونه فقط خدامیدونه چقدر تلاش میکنه واسه آیندش خدا کمک کنه بخیربگذره برا همه ی جوونا مخصوصا اونایی که از جون مایه گذاشتن واسه درس وکنکور

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
بله میدونم ولی بهتر از برگزار نشدن کنکوره...آینده اینهمه جوون بند به کنکوره هاااا

شما وقتی کنکوری نیستی چرا وارد تاپیک شدی؟برو بگو اون طرف خودش بیاد نظرشو بگه از طرف اون حرف نزن

✈🇺🇸
سازمان بهداشت جهانی گفته بدتر میشه کرونا تو پاییز...بهتر نمیشه....الان هم باید بین بد و بدتر انتخاب ...

آره منم میگم نهایت تعویق دیگه شهریور باشه دیگه شهریور رو رد نکنیم

ب هر حال انشاءالله هر چه ب صلاحه اتفاق بیوفته خدا روشکر من برا کنکور تقریبا آماده ام فقط نگران اطرافیانم هستم که خدایی نکرده من ناقل ویروس ب اطرافیانم که زمینه ی بیماری تنفسی دارن نشم