2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

ساعت ٤ شد چيشد؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قراره حتما کرونا بگیرید همه سر جلسه؟   منطقی نیست      

تااااااا وقتی که ادما میگن مگ قراره همهههههه کرونا بگیرن ما توی جهان سوم هستیم که هستیم و ادماهای بزرگ روی ما تسلط پیدا میکنن

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
واسه چی؟ تعویق به ضرر کنکوریهاست

✅ حرف حساب مخالفان برگزاری کنکور چیست؟

🔺#1 طبق گفته سازمان بهداشت جهانی ماسک گذاشتن توی فضای بسته اگه ویروس باشه ۱۵ بیشتر تاثیر نداره

🔻#2 روشن کردن کولر خطر ابتلا ب کرونا رو تا ۸ متر افزایش میده

🔺#3 فاصله گذاریه صندلیا حداقل باید ۲ متر باشه که تو دکتری کمتر از ۱.۵ متر بود.

🔻#4 تحمل کردن ماسک به مدت ۴ ساعت اصلا تمرکز واسه ادم نمیزاره توی مهم ترین ازمون زندگی ادم!

🔻#5 اونجا وقتی بخوایی اب یا خوراکی بخوری مجبوری ماسکو بکشی پایین

🔻#6 برای احراز هویت باز دوباره مجبوری ماسک رو بکشی پایین

🔻#7 جلوی در ووردی سالن ازمون و تو حیاط حوزه کلی تجمع میشه که توی کنکور دکتری دیدیم

🔻#8 همه اونایی که میان ازمون با وسیله شخصی نمیان کلیشون با اتوبوسو مترو اینا میان و برمیگردن! ممکنه نداشته باشن تو راه رفت بگیرن یا سرجلسه بگیرن دوباره بین مردم پخش کنن

🔻#9 گفتن فضای بازو ورزشگاه که اونم نمیشه چون الان هوا گرمه مخصوصا تو بعضی جاهای کشور که اصلا اصلا نمیشه ۴ ساعت ماسک گذاشت

🔻#10 چون بازرسی بدنی نمیشه خیلیا میتونن گوشی ببرن داخل سالن که آمار تقلبم خیلی بیشتر میشه. که توی دکتری هم بود
➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎓 معلمان و دانشجو معلمان کشور🇮🇷

🔶 آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان و کنکور_۹۹👇
https://t.me/joinchat/AAAAADwAbMtu_oSIoDVV3A

✈🇺🇸
ما یه پشت کنکوری تجربی داریم تو خونه که امسال با هزار امید میخواد کنکور بده...خودم کنکور نمیدم ...ال ...

عزیزم منم با تعویق مخالف بودم

چند با ر تعویق شد

الان منم خوندم و با تعویق فقط انگیزمو از دست دادم و میدونم با تعویق دوباره بازم اوضام بدتر میشه

ولی چند روز پیش یکی از فامیلامون میگفت پسر ۱۷ ساله ی همسایه شون با چ قد و هیکلی ظرف۳ روز فوت کرد 

من برا خودم نمیگم شاید خدایی نکرده من برم سر جلسه و از یکی بیماری رو بگیرم خدایی نکره از من ب اطرافیانم سرایت شه الان میگم شاید با تعویق وضعیت کرونا ب حالت سفید برگشت و با آرامش بهتری رفتم سر جلسه

ولی بازم نمیدونم اگه تعویق بشه ممکنه کرونا ب حالت سفید برگرده یا وضع ازینم بدتر بشه

تو دنیا الان روسیه و آمریکا دارن سر واکسن کرونا میجنگن که کدوم زودتر عرضه میکنه

تو ‌ایران کمیسیون بهداشت مجلس، وزارت علوم، وزارت بهداشت ، سازمان سنجش

و حتی وزارت ورزش دارن میجنگن که کنکور برگزار بشه 

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛