2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

ساعت ٤ شد چيشد؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه قراره حتما کرونا بگیرید همه سر جلسه؟   منطقی نیست      

تااااااا وقتی که ادما میگن مگ قراره همهههههه کرونا بگیرن ما توی جهان سوم هستیم که هستیم و ادماهای بزرگ روی ما تسلط پیدا میکنن

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
واسه چی؟ تعویق به ضرر کنکوریهاست

✅ حرف حساب مخالفان برگزاری کنکور چیست؟

🔺#1 طبق گفته سازمان بهداشت جهانی ماسک گذاشتن توی فضای بسته اگه ویروس باشه ۱۵ بیشتر تاثیر نداره

🔻#2 روشن کردن کولر خطر ابتلا ب کرونا رو تا ۸ متر افزایش میده

🔺#3 فاصله گذاریه صندلیا حداقل باید ۲ متر باشه که تو دکتری کمتر از ۱.۵ متر بود.

🔻#4 تحمل کردن ماسک به مدت ۴ ساعت اصلا تمرکز واسه ادم نمیزاره توی مهم ترین ازمون زندگی ادم!

🔻#5 اونجا وقتی بخوایی اب یا خوراکی بخوری مجبوری ماسکو بکشی پایین

🔻#6 برای احراز هویت باز دوباره مجبوری ماسک رو بکشی پایین

🔻#7 جلوی در ووردی سالن ازمون و تو حیاط حوزه کلی تجمع میشه که توی کنکور دکتری دیدیم

🔻#8 همه اونایی که میان ازمون با وسیله شخصی نمیان کلیشون با اتوبوسو مترو اینا میان و برمیگردن! ممکنه نداشته باشن تو راه رفت بگیرن یا سرجلسه بگیرن دوباره بین مردم پخش کنن

🔻#9 گفتن فضای بازو ورزشگاه که اونم نمیشه چون الان هوا گرمه مخصوصا تو بعضی جاهای کشور که اصلا اصلا نمیشه ۴ ساعت ماسک گذاشت

🔻#10 چون بازرسی بدنی نمیشه خیلیا میتونن گوشی ببرن داخل سالن که آمار تقلبم خیلی بیشتر میشه. که توی دکتری هم بود
➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎓 معلمان و دانشجو معلمان کشور🇮🇷

🔶 آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان و کنکور_۹۹👇
https://t.me/joinchat/AAAAADwAbMtu_oSIoDVV3A

✈🇺🇸
ما یه پشت کنکوری تجربی داریم تو خونه که امسال با هزار امید میخواد کنکور بده...خودم کنکور نمیدم ...ال ...

عزیزم منم با تعویق مخالف بودم

چند با ر تعویق شد

الان منم خوندم و با تعویق فقط انگیزمو از دست دادم و میدونم با تعویق دوباره بازم اوضام بدتر میشه

ولی چند روز پیش یکی از فامیلامون میگفت پسر ۱۷ ساله ی همسایه شون با چ قد و هیکلی ظرف۳ روز فوت کرد 

من برا خودم نمیگم شاید خدایی نکرده من برم سر جلسه و از یکی بیماری رو بگیرم خدایی نکره از من ب اطرافیانم سرایت شه الان میگم شاید با تعویق وضعیت کرونا ب حالت سفید برگشت و با آرامش بهتری رفتم سر جلسه

ولی بازم نمیدونم اگه تعویق بشه ممکنه کرونا ب حالت سفید برگرده یا وضع ازینم بدتر بشه

تو دنیا الان روسیه و آمریکا دارن سر واکسن کرونا میجنگن که کدوم زودتر عرضه میکنه

تو ‌ایران کمیسیون بهداشت مجلس، وزارت علوم، وزارت بهداشت ، سازمان سنجش

و حتی وزارت ورزش دارن میجنگن که کنکور برگزار بشه 

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛