بارانه_بهشت مدیر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست منتظر خبرای خوب باشید ساعت ۴🦄 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛 1399/05/12 | 13:07 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghole_mordab عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 1123 ۹۰٪🦄 اسي جون من از كجاميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا من شرايطم سخت بود تعويق خوب ميشه از كجامطمئني؟؟؟ وفادارم به رويايي كه نيست.......................
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 عزیزم تعویق همیشه خوب نیست، همونطور که اگه تیر برگزار میشد و تعویق نمیشد اوضاع اینقدر خطرناک نبود.. ... درست و اصولی اگه میتونستن برگزار کنن ازمون دکترا با کمتر از یک دهم جمعیت اونجوری نمیشد
سحرناز333 عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 3050 نظرسنجی پیامکی شبکه خبر 🔆 ارسال عدد 2 به سامانه 300001234 ✅ اگه مخالف برگزاری هستی ... از این نظرسنجی خیلی استقبال شده لطفا همتون تاپیک بزنید و اطلاع رسانی کنید
شماعزیزمنیدهمتون عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 13992 با نهایت احترام به همتون اگه درس خون بودید و یک سال عمرتون رو گذاشته بودید پاش دوست نداشتید حتی یک ر ... کنکوری هستی ؟ 🦖
بارانه_بهشت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 اسي جون من از كجاميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا من شرايطم سخت بود تعويق خوب ميشه از كجامطمئني؟؟؟ عزیزم این حرفم برای دیروز بود گفتم اون ۱۰ درصد هم احتماله الان واقعا همه چی بهم ریخته همه به فکر خودشونن باز امروز جلسس امروز تکلیف روشن میشه نگران نباش سراسری یکم احتمالش یکمممم بالاترههر چی صلاحه به حرف من امیدوار نشید🦄🍓 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
نگیین78 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 813 اسي جون من از كجاميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا من شرايطم سخت بود تعويق خوب ميشه از كجامطمئني؟؟؟ اسی احیانا دکتر نمکی نیستی بچه ها پیج کنکور سنتر خبر لحظه ای میدهخیلی جو میده ها ولی خبر میخاید پیجشو دنبال کنید 9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم
ghole_mordab عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 1123 واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ... اولا كه من فروردين ماه كنكورو تموم كردم ازاون به بعد دارم جمع بندي ميكنم دانش اموز تاپ تيزهوشانم هستمفك كن اگه خودت تو خونتو يه سرطاني يا آسمي داشتي اين حرفو ميزدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وفادارم به رويايي كه نيست.......................
بارانه_بهشت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 اسی احیانا دکتر نمکی نیستی بچه ها پیج کنکور سنتر خبر لحظه ای میده خیلی جو ... چرا بدل دکترم 🤣🤣🤣🤣🤣🦄 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
کش_تومبون عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 1621 امکان نداره وزرا مجلس انقد مطمئن نیستن ک تو با قطعیت میگی😕
نگیین78 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 813 چرا بدل دکترم 🤣🤣🤣🤣🤣🦄 من همون اول بهت شک کردم الله اکبر 9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم
reyhaaaane عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2652 نمکی: به تعویق انداختن کنکور به امید روزهای بهتر امکان ندارد/ هیچچیزی برای ما راحتتر از تعطیلی همه ... این درسته اما کشوری که برنامه داشته باشه و قانون بتونن و بخان رعایت کنن قوانینو ن این مملکت بیصاحاب که هیییییچ قانونی نداره
بارانه_بهشت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ... @نی_نی_یار_3 ما تو تاپیک خیلی محترمانه صحبت میکنیم و داریم تبادل نظر میکنیم خیلیا محترمانه جواب میدن حتی اگه مثل ما فکر نکنن لطفا با این کلمات زشتی که به کار میبرن برخورد کنید 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بارانه_بهشت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 وزرا مجلس انقد مطمئن نیستن ک تو با قطعیت میگی😕 🤣🤣🤣🤣🦄 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
آنشرلی2000 عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 4501 @نی_نی_یار_3 ما تو تاپیک خیلی محترمانه صحبت میکنیم و داریم تبادل نظر میکنیم خیلیا مح ... تا تاپیک رو نترکونن خیالشون راحت نمیشه لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
reyhaaaane عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2652 واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ... وا الا بحث شما کنکوریا نیستین فقط بحث فاجعه بعدش برا ی مملکته