2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
عزیزم تعویق همیشه خوب نیست، همون‌طور که اگه تیر برگزار میشد و تعویق نمیشد اوضاع اینقدر خطرناک نبود.. ...

درست و اصولی اگه میتونستن برگزار کنن
ازمون دکترا با کمتر از یک دهم جمعیت اونجوری نمیشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسي جون من از كجاميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا من شرايطم سخت بود تعويق خوب ميشه از كجامطمئني؟؟؟

عزیزم این حرفم برای دیروز بود گفتم اون ۱۰ درصد هم احتماله 

الان واقعا همه چی بهم ریخته همه به فکر خودشونن 

باز امروز جلسس امروز تکلیف روشن میشه نگران نباش 

سراسری یکم احتمالش یکمممم بالاتره

هر چی صلاحه 

به حرف من امیدوار نشید🦄🍓

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
اسي جون من از كجاميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا من شرايطم سخت بود تعويق خوب ميشه از كجامطمئني؟؟؟

اسی احیانا دکتر نمکی نیستی     

بچه ها پیج کنکور سنتر خبر لحظه ای میده

خیلی جو میده ها ولی خبر میخاید پیجشو دنبال کنید  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ...

اولا كه من فروردين ماه كنكورو تموم كردم ازاون به بعد دارم جمع بندي ميكنم دانش اموز تاپ تيزهوشانم هستم

فك كن اگه خودت تو خونتو يه سرطاني يا آسمي داشتي اين حرفو ميزدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وفادارم به رويايي كه نيست.......................
اسی احیانا دکتر نمکی نیستی       بچه ها پیج کنکور سنتر خبر لحظه ای میده خیلی جو ...

چرا بدل دکترم 🤣🤣🤣🤣🤣🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
نمکی: به تعویق انداختن کنکور به امید روزهای بهتر امکان ندارد/ هیچ‌چیزی برای ما راحت‌تر از تعطیلی همه ...

این درسته اما کشوری که برنامه داشته باشه و قانون بتونن و بخان رعایت کنن قوانینو 

ن این مملکت بیصاحاب که هیییییچ قانونی نداره   

واسه چی تعویق?? یه مشت تنبل درس نخون ک معلوم نیس چیکار میکردن تو این مدت دنبال تعویق کنکور هستن. &nb ...

@نی_نی_یار_3  

ما تو تاپیک خیلی محترمانه صحبت میکنیم و داریم تبادل نظر میکنیم خیلیا محترمانه جواب میدن حتی اگه مثل ما فکر نکنن 

لطفا با این کلمات زشتی که به کار میبرن برخورد کنید 

وزرا مجلس انقد مطمئن نیستن  ک تو با قطعیت میگی😕

🤣🤣🤣🤣🦄