2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
 شماره تلفن اعضای #کمیسیون_بهداشت جهت ارسال پیامک و یا تماس : 1-مسعود پزشکیان 09144051786 2- ز ...

ن عزیزم اینا کل نماینده هان 

امروز افراد محدودن 🦄💎

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
منکه پیام ندادم چون میدونم بی نتیجه اس میشینن به ریشمون میخندن     نه زشت نیس در کمال ادب ...

فایده داره لطفا اینجوری نگو 

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به فکر جونت خودت و خانوادت باش برگزاری کنکور فاجعه ایجاد میکنه  تو  مهر و ابان حداقل ...

عزیزم تعویق همیشه خوب نیست، همون‌طور که اگه تیر برگزار میشد و تعویق نمیشد اوضاع اینقدر خطرناک نبود...کرونا حالا ها هست... باید برگزار بشه مگه توی چین برگزار نشد؟؟؟ شد ولی درست و اصولی....سلامتی هم واسه خیلیا بهونس تا وقت بخرن

ممنون  امیدوارم فایده داشته باشه  زشت نیست پیام بدم؟

اره بده اس بدی بهتره من دادم 🦄🍓

نمکی: به تعویق انداختن کنکور به امید روزهای بهتر امکان ندارد/ هیچ‌چیزی برای ما راحت‌تر از تعطیلی همه امور نیست

🔹وزیر بهداشت با بیان اینکه کنکور سراسری سال‌ها سوهان روح مردم کشور بوده است، گفت: با وجود احتمال سخت بودن شرایط فصل پاییز پس یا نباید کنکور سراسری را برگزار کنیم یا به تعویق انداختن آن به امید روزهای بهتر، کار درستی نیست و باید آن را برگزار کنیم. /تسنیم #اجتماعی 

✅ @Khabar_Fouri

درود 

من تعدادی از مراجعانم رو در بیمارستان میبینم، هر روز شاهد این هستیم آماری که به مخاطب داده میشه کمتر از تعداد واقعی مبتلایان و فوتی هاست ... علاوه بر این، مسئولیت قبول نمیکنن و اکثریت رو به منزل ارجاع میدن.

شرایط سخته، کاملا درکتون میکنم کنکوری های نازنین

کافیه چند نفر ناقل باشن، متأسفانه باید منتظر آمار چشمگیری باشیم ...

البته که دست بالای دست بسیار هست

من امیدوارم هرگونه تجمعی ممنوع بشه و هیچ آزمون یا اجتماعی برگزار نشه ... یا حتی الامکان تا کاهش آمار مبتلایان این رویه ادامه پیدا کنه

«مهمتر از نتیجهٔ آزمون، سلامتی جسم و روح شماست»

داوطلب با آرامش قطعا موفق تر خواهد بود

ما نتایج خوب رو مشروط بر حال خوب داوطلب میخواییم، نه با اضطراب و ناراحتی

ان شاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

نه خدانکنه تعویق چیه خداکنه هرچه زودتر برگزار بشه اینهمه جون کندیم تست ازمون کلاس کتابای مختلف ای خدااااا سریعتر برگزار بشه تکلیفمون معلوم بشه بریم سر زندگی ودانشگامون

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
زدم شبکه خبر چیزی نبود برا همین اینجا مطرح کردم اگه دیده بودم که ارسال میکردم

با نهایت احترام به شما اگر یک درصد به سلامتی خودتون و خانوادتون فکر میکردید این حرف رو نمیزدید. منم ...

عزیزم میدونم. اما باید قبول کنی اوضاع همینه پاییز و زمستان بدتر هم میشه دیگه کی برگزار شه

چرا تعویق براتون خبر خوبه

چون در حال حاضر روزی ۲۰۰ نفر بخاطر کرونا میمیرن.کاش کلا کنکور وفعلا بردارن .براساس سوابق واسه دولتی بگیرن.دانشگاه آزاد رفتن دیگه کنکور نمیخواد وقتی هر کی شرکت میکنه قبوله

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

اونایی که منتظرن کنکور زودتر برگزار بشه که به اصطلاح خودشون زودتر برن دانشگاه، در جریان هستن که با این اوضاع کرونا عمراااا کلاسی تشکیل نشه و همه چی مجازی برگزار میشه؟! در جریان هستید که اونایی که ترم قبل دانشجو بودن و کلاس مجازی براشون برگزار شد به شدددت ناراضین، چون عملا هیچی یاد نگرفتن! چون دانشگاه مثل مدرسه نیست! کلی واحد عملی و آزمایشگاهی و غیره داره که برگزار کردنشون به صورت مجازی بی معنیه! ترم قبل هم همه این جور واحد ها رو هوا بود! 

شماها فقط دانشگاه رفتن براتون مهمه؟ نمیخواید احیاناً چیزی هم یاد بگرید از اونجا؟...