2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدم شبکه خبر چیزی نبود برا همین اینجا مطرح کردم اگه دیده بودم که ارسال میکردم

خخ خوب عزیزم شماره هایی که بالا نوشتم به اونا پیام بده و زنگ بزن

کرچه میدونم بی فایده اس

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
با نهایت احترام به همتون اگه درس خون بودید و یک سال هم تون رو گذاشته بودید پاش دوست نداشتید حتی یک ر ...

ممنون از نظرت

اینجا کسایی هستن که تعویق میخان

کسایی اه هستن که برگزاریو میخان

حرف اصلیمون اینه تکلیف قطعیو روشن کن هر روز با روح وروانمون بازی نکنن

با نهایت احترام به همتون اگه درس خون بودید و یک سال عمرتون رو گذاشته بودید پاش دوست نداشتید حتی یک ر ...

موافقم باهات من کنکوری نیستم ولی یه کنکوری داریم تو خونه که به شدت نگرانشم امیدوارم تکلیفشون زودتر مشخص شه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
موافقم باهات من کنکوری نیستم ولی یه کنکوری داریم تو خونه که به شدت نگرانشم امیدوارم تکلیفشون زودتر م ...

امیدوارم نتیجه قطعی و بدن

خیلیا بخاطر این جلسه های پی در پی انقد استرس دارن نمیتونن درسشونم بخونن

با نهایت احترام به همتون اگه درس خون بودید و یک سال عمرتون رو گذاشته بودید پاش دوست نداشتید حتی یک ر ...

با نهایت احترام به شما اگر یک درصد به سلامتی خودتون و خانوادتون فکر میکردید این حرف رو نمیزدید. منم یکسال عمرم رو گذاشتم.

با این تعداد زیاد افرادی که مشخص میشه مبتلا هستن هر روز و امار فوتی ها و افرادی که ناقل هستن و مشخص نیستن واقعا باید نگران بود.

من پدرم مشکل ریه داره اگر سر جلسه کنکور ناقل بشم و به پدرم منتقل کنم کی جوابگو هست؟؟؟؟

حداقل وقتی برگزار کنن که اوضاع بهتر بشه.

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  

عزیزم من اصلا کنکوری نیست و دانشجو پزشکیم و بی نهایت نگران جون هم وطنام هستن و کادر درمان که یکی یکی دارن مبتلا میشن و از بینمون میرن کسی که خونده باشه حتی اگه لغو بشه بازم فرصت داره ولی کسی که بمیره دیگر برگشتی نداره پس اولویت بنده سلامتی و جون هم وطنامه   

پاکش کن پستتو .این کار جرمه .اخبار گفت با کسانی ک شماره ها رو پخش میکنن برخورد میکنن

والا من خودم از روز اول یه دونه پیامم ندادم ب اینا

اینم اسی گفت منم در جواب دوستمون گذاشتم من هیچ کاره ام  مثلا میخان چکار کنن  

امیدوارم نتیجه قطعی و بدن خیلیا بخاطر این جلسه های پی در پی انقد استرس دارن نمیتونن درسشونم بخونن

امیدوارم خواهر من کلی مشکل جسمیم داره که اگه کنکور همون 31مرداد باشه نمی تونه بره ازمون بده با اینکه خونده امیدوارم یه تصمیم درست بگیرن که به سود همه باشه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید