2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
اره منم دیدم

مرسی

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفت فردا معلوم میشه؟والا اخبار ک نمکی رو نشون داد اونم گفت تشکیل میشه

همه سرکاریم بابا

بخدا برگزار میشه

اینهمه جلسه ام واسه اینه تازه یادشون افتاده مافیای کنکور و بردارن و حرفایی که اینجا جاش نیس....

ایشالا فردا حرف قطعیو میزنن

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
همه سرکاریم بابا بخدا برگزار میشه اینهمه جلسه ام واسه اینه تازه یادشون افتاده مافیای کنکور و بردار ...

عوضیا،بخدا روانی شدم،باردارم،اگه توی اوج کرونا برگزار کنن نمیتونم برم،نرمم مامانم خفم میکنه😭

عوضیا،بخدا روانی شدم،باردارم،اگه توی اوج کرونا برگزار کنن نمیتونم برم،نرمم مامانم خفم میکنه😭

الهی..

خب اگه برگزار بشه قطعا سلامتی خودتو نی نی مهمتره گلی جان

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 

بچه ها یه چیزی میگم میخواید باور کنید میخواید نکنید 

اینی که تلویزیون اعلام میکنه وظیفشع 

اینا اخرین اخبار تصووووویب شده رو اعلام میکنن 

نمیان به خاطر تردید نمکی با فلان کس تو اخبار اعلام کنن 

همینن 

فردا اگه تعویق شه میگن اخبار 

اگه فردا تو جلسه تعویق نشه این روندو پیش میبرن 

نمیخوان حرف تلویزیون و اخبار دو تا شههههههه😣🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

امیدوارم آزمون کراشم لغو نشه

تنها بهونمو برا اینکه سی ام بهش پیام بدم از دست میدم😂

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻